New
Cenven Червен Цирк Кралят Фон Завеса Звезди Фон за снимки на парти по случай рожден Ден, Душа Новороденото, торта, Украса на масата 7x5 фута, 7x5 фута (ширина 210 см х височин

Cenven Червен Цирк Кралят Фон Завеса Звезди Фон за снимки на парти по случай рожден Ден, Душа Новороденото, торта, Украса на масата 7x5 фута, 7x5 фута (ширина 210 см х височина 150 см)

Преглед на наличността: Налично
BGN 9.58

Фон не е с висока разделителна способност, ще е малко неясно, така че за снимане се нуждаят разстояниеОбикновено ще ви отнеме около 715 дни, за да го получи.С други думи, това не е безпроблемно, но най-важното е, че шева не ще попречи на снимките.Размер : 7x5 фута (210 см и дължина-150 см височина). Стока ще бъде изпратена на USPS (с изключение на няколко поръчки).Материал : винил материал, ярък цвят, лек, преносим.Забавен фон с двойно лице, на разположение за продажба; Моля, свържете се с нас, ако имате нужда. Всички декори са произведени в Китай и са отпечатани по време на поръчката.Време за обработка е 2 дни. На фона на този размер не е пълнозърнест. Фон поглъща светлината (не се показва, той ще бъде различно при заснемане на снимки).

Спецификация

Избор на клиенти

3 Материал : макроволокно, печат с висока разделителна способност, отлични детайли, изделия и висококаче

Към задната страна на вече залепен двустранно самозалепваща се лентаРазмерът на всяка завеса е 3.Красив

?ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН : може да се използва на рожден ден в затворени помещения и на открито, празнични парти

2За да се избегне увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между фон и желязо Виниловую тъкан не мога

Настройки : Ако искате да промените фона, моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката, ние ще ви �

Scroll