New
YARNOW 1 бр. Кадифе малка кутийка за Пръстени Съдове за Блясък за устни в Ковчег за Украса за Колиета Сватбени Декорации Подарък Кутия за Колие Кутия за съхранение на П?

YARNOW 1 бр. Кадифе малка кутийка за Пръстени Съдове за Блясък за устни в Ковчег за Украса за Колиета Сватбени Декорации Подарък Кутия за Колие Кутия за съхранение на Пръстени Кутия за Предложения Титуляр за Пръстени

Преглед на наличността: Налично
BGN 3.61

подарък кутия за обеци Кутия за пръстените е толкова сложна и необичайна, за съхранение на бижута Подложка може да защити вашите бижута от надраскване, да им осигури пълна защита, подаръчни кутии за бижута, за обици. - Могат да се съхраняват не само на ринга, но и калъф за обеци-гвоздиков.Ковчег за пръстени Изработени от внимателно подбрани платове.Фетровая малка кутийка за пръстени Вътрешно уплътнение предпазва си украса от надраскване. - Пръстен за специални случаи, като например предложение, годеж, сватба, рожден ден и годишнина и т. - Подходящ за домашно съхранение на бижута, бижутериен магазин, подарък опаковки за бижута, кутии за съхранение на пръстените". -Изработен е от висококачествен материал с глоба изработка, празничен, модерен и елегантен държач за бижута.пластмаса и Мотора.Списък на пакетите 1 x кутия за пръстените Характеристики -Материал : Пластмаса и байковый органайзер за бижута за кутия. органайзер за бижута за чекмедже Този предмет представлява кутия за съхранение на бижута.Информация за стоки Подарък кутия за пръстените, за Да се запази скъпоценни бижута в безопасност, е необходима кутия за съхранение.Пръстен : Подходящ за домашно съхранение на бижута, бижутериен магазин, показване подарък за опаковане на бижута.

Спецификация

Избор на клиенти

Този калъф не само защитава точките си от прах и драскотини, но и е стилно допълнение към залата, тя е вис

7*11 Изработена от кадифе / дърво / .Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Бижута дисплей Материал : кад

❥ Обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас, нашият екип за поддръжк

Предлага се в картонена кутия.Вътрешни размери са около 4 1 / 4 инча дължина, 2 3 / 16 инча и 1 инч височина.От в

Вътрешни размери са около 4 1 / 4 инча дължина, 2 3 / 16 инча и 1 инч височинаВъншни размери са около 4 1 / 2 инча н

Ръчна дърворезба и украса, възможни са вариации в лимфните възли, песъчинки, минерални пласт и незначит�

Нашето виждане се състои в това, да ви представя пъстра живот!Ако имате някакви въпроси или предложения,

Външни материали Полиуретан / древесноволокнистая печка Външни материали Полиуретан / древесноволо

Scroll