New
Перука V'НИЦА U Part с Косата на Бебето, Естествени Бразилски Косата Реми, Къдрава, Свободна Част, Естествен Черен Цвят, Плътност 150% за Жените (22 инча, Къдрава)

Перука V'НИЦА U Part с Косата на Бебето, Естествени Бразилски Косата Реми, Къдрава, Свободна Част, Естествен Черен Цвят, Плътност 150% за Жените (22 инча, Къдрава)

Преглед на наличността: Налично
BGN 2.67

5 Тип на перука : U-образен перука-напълно машинен перука.U-образна перука с расческами и регулируеми джапанки отзад, по средата на кафяви швейцарско дантела.Размер средно, средно-кафяво 8. Размер на U-образната част : 1 инч на 3 инча. Структура шапчица : Бесклеевая шапка за перука, с расческами и регулируеми джапанки, подредена в чорап.100% Бразилски перука от човешка коса с U-образна част, мек и естествен.Бърза безплатна доставка : 3-7 дни, за да стигнем в САЩ, моля, не използвайте време за доставка ние използваме DHL, Fed Ex или UPS. U-образна перука в чантата, елегантна опаковка, винаги е добре предпазва стоката. Завързана материал : швейцарско дантела.Извратени U-образна форма на перука от бразилския човешки косъм с детски коса. Плътност на перука : плътност 150%, подходящ за носене от повечето жени. Текстурата на косата : къдрава, къдрава.Бесклеевой на осп не се нуждае от лента или лепило, по-удобно и лесно в чорап. Детски косата по цялата U-образната част на перуката. Цвят на косата : естествен черен цвят, може да се избелва и боядисване. Опаковка : 1 бр. u-образни перуки за чернокожите жени. Дължина на косата : от 10 см до 24 инча. Вид на материала за коса : 100% естествени бразилски коси, не са осезаеми и не попадат.

Спецификация

Избор на клиенти

Накиснете перука в студена вода за 510 минутиНе забравяйте да се изпират на ръка.Моля, обърнете внимание,

Този кратък перука с бретон може да се носи всеки ден или промяна на своя любим стил в зависимост от ваше

Saga Реми Перука от човешка коса Nova Показан цвят : OT530 "Цветовете на изображението и действително стоки мог

1Функция прически : Подходящ за дневни, тематични партита, сватби, срещи и други случаи, а също така ще по�

Scroll