New
HUNIGIR Мъжки Кафяв Перука Кратък Директен Кафява Перука Многослоен Мъжка Перука Огнеупорни Синтетични Перука За Подмяна на Косата с Шапочкой за Перука (кафяв)

HUNIGIR Мъжки Кафяв Перука Кратък Директен Кафява Перука Многослоен Мъжка Перука Огнеупорни Синтетични Перука За Подмяна на Косата с Шапочкой за Перука (кафяв)

Преглед на наличността: Налично
BGN 9.33

Отново изплакнете с чиста студена вода и разтъркайте с кърпа -5 100% дишаща розова мрежа : От две страни на една перука са две регулируеми лента, които да закачите в неподвижно положение в съответствие с различни размери на главата.Това изобщо не е еднократно перука.HUNIGIR е професионален доставчик на перуки.Ние се стремим към отлично качество и термостойким влакнести парикам. Гладките и почистете перука, преди да се спусне във водата.Материали : 100% висококачествено японското термостойкое синтетично влакно, което е много подходящ за продължителна употреба. Достатъчно дебел : перука, достатъчно дебел, и вие не се притеснявате, че ще видите окото на косата. Не се нуждае от често пране, но редовно, за да се грижи за него.Идеално място за вашето парти, ролеви игри, cosplay, Хелоуин, Коледа и т. Поради транспортиране на перука е необходимо гребен след получаването му. Перуки трябва да се съхранява на хладно и сухо място, когато не ги използвате.Ние притежаваме 10-годишен опит в производство на перуки и можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Предназначение : идеален за ежедневна употреба, Хелоуин, cosplay, концерти, тематични партита, сватби, срещи и всякакъв друг повод. -Прическа : Къса права перука Моля, обърнете внимание : -1. За линянии : Мъжки перуки са направени на ръка, ще бъдат леко избледняват, особено когато нямаш в тях за първи път, което е нормално.Моля, внимателно срешете с ръцете си отгоре до долу. Натурален : който изглежда естествено.Всички перуки, направени от синтетични косми падат и спутываются до минимум, което е нормално явление.Опаковъчен лист -1 * перука -1 * Шапка за перука. 100% термостойкое синтетично влакно, можете да го прибират с помощта на маша (или на пресата за коса) в съответствие с вашите нужди.

Спецификация

Избор на клиенти

Дължина на косата това е дължината на растянутого на косъма, дължината на всеки локона Плътност 130%, плъ�

5 инча, на темето на 5 см от двете страни на 3,5 инча отзад 3,5 инча в задната част на главата 1,75 инчаВлакна Tru2

Scroll