New
Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0, съвместим с кабел за свързване на медиите Mercedes, освежава конвертор OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0, съвместим с кабел за свързване на медиите Mercedes, освежава конвертор OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

Преглед на наличността: Налично
BGN 7.60

Забележка : Това устройство не могат сами да се свържете храна до вашия смартфон или планшету Android ⚡Съвместим Surface Book 2; Galaxy Book, Galaxy S20 / S10 / S9; Dell XPS 15/13; Chromebook, Chromebook Pixel, Pixel Slate, Pixelbook Go и други.0▶ Добавяне на порт USB 3. Този адаптер без водачи осигурява максимална скорост на трансфер на данни 5 Gbit /s, щепсела и да играе.●Помислете за това, за да го закупите за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане. ⚡Съвместим Surface Book 2; Galaxy Book, Galaxy S20 / S10 / S9; Dell XPS 15/13; Chromebook, Chromebook Pixel, Pixel Slate, Pixelbook Go и други.●Съвместим с TV Stick, Play Station Classic, Chromecast, устройства с Android, Nintendo и други. ⚡Професионални аксесоари▶ Tek Styz™ се фокусира върху висококачествени и надеждни технологии, като HDMI, micro USB, храна, PD, USB-C и други аксесоари, които ви предоставят най-добрите алтернативи в областта на аксесоари, като хъбове, различни адаптери, зарядни устройства, средства за защита и кабели.Актуализация на кабела мултимедийни смущения на Mercedes.0▶ Добавяне на порт USB 3.0, съвместим с вашия мултимедиен кабел Mercedes Актуализация на устройството, оборудвано с USB-C свържете клавиатура, мишка, флашка и други периферни устройства USB-A.0, съвместим с актуализирания кабел Mercedes Media Interference, идва директно от производителя, така че да можем да ви доставят стоки 100% качество!Какво ни харесва в този, така че това е нещо, което той е снабден с потребителска схема plug and play, свържете го, и той работи! ✅Технически ХАРАКТЕРИСТИКИ : ● Разкриване на възможности за съвместимостта с вашето устройство, да му осигурява пълен достъп по USB 3.0, съвместим с вашия мултимедиен кабел Mercedes Актуализация на устройството, оборудвано с USB-C свържете клавиатура, мишка, флашка и други периферни устройства USB-A.Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта.

Спецификация

Избор на клиенти

?【АКТУАЛИЗИРАН】 : Актуализиран с помощта на найновите чипове digital оптимизиран 5 ?【АКТУАЛИЗИРАН】 : Акту�

0 е снабден с основните микрочипом CPD104, който може да свърже четири интерфейс USB 30 разширява едно пристан

Адаптер USB тип АВ комплекта е включен адаптер.Тип : От жена до Жена Преобразува стандартна двойна штеке�

Какво е включено в комплекта⭐ : Ползвате този адаптер C USB OTG с 12месечна гаранция и денонощно обслужване �

⚡Съвместим и надежден кабел▶ Адаптер Plug&Play позволява свързване на 2 устройства едновременно, максимал�

Съвместим с всички устройства USB CДизайн без заплитане на⭐ : Конструкция, без заплитане прави този кабел

?【АКТУАЛИЗИРАН】 : Актуализиран с помощта на найновите чипове digital оптимизиран 5 ?【УНИКАЛНО РАЗЛИКА】 : Ф

0 AAE7 U1 с компютърни периферни устройства, като например usb флаш устройство, клавиатура, център, мишка и др

Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта0▶ Добавян�

Scroll