New
Пластмасова Кутия за съхранение на BITWIT, Органайзер За Баня, Кутия за съхранение на Вставных на Зъбите, Контейнер, Калъфи За Почистване на Зъбите, Кутии за Изкуствен?

Пластмасова Кутия за съхранение на BITWIT, Органайзер За Баня, Кутия за съхранение на Вставных на Зъбите, Контейнер, Калъфи За Почистване на Зъбите, Кутии за Изкуствени Зъби, Аксесоари за Почистване (Цвят: Жълт)

Преглед на наличността: Налично
BGN 46.11

▲ Компактен и издръжлив за съхранение в джоба / чантата си ▲ Издръжливост и практичност. ▲ Флип-надолу кутията с надеждна капаче. ▲ Издръжливост и практичност.Материал : пластмаса Цвят на продукта : жълто, светло синьо, светло зелено, розово-червено, бяло, розово (по желание). ◈Идеално решение за малък склад за дома, офиса, класната стая и работилница, Възможност за стифиране : Сгъваеми капака лесно се отварят, което позволява бързо и лесно да получите това, което ви трябва; ФУНКЦИОНАЛНО. ▲ Флип-надолу кутията с надеждна капаче. ▲Проветрявания за подобряване на санитарните условия. ▲Проветрявания за подобряване на санитарните условия. ▲ Компактен и издръжлив за съхранение в джоба / чантата си.◈Идеално решение за малък склад за дома, офиса, класната стая и работилница, Възможност за стифиране : Сгъваеми капака лесно се отварят, което позволява бързо и лесно да получите това, което ви трябва; ФУНКЦИОНАЛНО.

Спецификация

Избор на клиенти

◎ Тъй като таблетка, поставена в дупка в центъра на дренажна кошници, пяната се разпределя равномерно п�

Еднократна зубоврачебная разделителната кутияЛесен монтаж и демонтаж.Опаковка : 1000 броя паста за разде

Пакетът включва 1 x кутия за съхранение на зъбни протезиПродуктът е произведен от добри материали, има к�

Благодарение на творческата форма и луксозния цветовому оформяне, тези зъбни камъни придават на вашит�

Scroll