New
PDGJG 18 Мрежи Притежателя на тавата за яйца устойчив на удари Кутия за съхранение Хладилник Контейнер за съхранение на свеж Домашно Кутия За съхранение на Яйца с Кухн

PDGJG 18 Мрежи Притежателя на тавата за яйца устойчив на удари Кутия за съхранение Хладилник Контейнер за съхранение на свеж Домашно Кутия За съхранение на Яйца с Кухненски Органайзер (Цвят: E, размер: 18 клетки)

Преглед на наличността: Налично
BGN 193.33

5 виж Бележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението Размер : 30*15*6.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Този тава за яйца независимо конструиран за съхранение без сблъсък и може да се опаковат в стекове и се съхраняват няколко пъти. : Единична конструкция от тестето може да се опаковат в стекове и да се предотврати тяхното счупване. : Този продукт е произведен от пластмаса, устойчив, сигурен, не наносящего вреда на хората.Практично : Този продукт може да се използва за съхраняване на яйца или други малки предмети. Размер : 30*15*6.Практично : Този продукт може да се използва за съхраняване на яйца или други малки предмети.Моля, имайте предвид малките разлики в размера се дължи на разликите в измерванията ръчно.5 виж Характеристика : Този продукт е изработен от пластмаса, здрав, безопасно, не причинява вреда на хората.Пратката включва : 1 бр.Този тава за яйца независимо конструиран за съхранение без сблъсък и може да се опаковат в стекове и се съхраняват няколко пъти. : Конструкция единична тестето ви позволява да ги стека и предпазват от счупване.

Спецификация

Избор на клиенти

СЪВМЕСТИМ С : Всички тонер касети са преминали цялостно почистване, са сгушено до фабриката капацитет и

Цветни етикети помагат за кодиране на доставките и инвентаризацияЕтикети могат да бъдат свързани с кан

ОЦЕНКИ / РЕКЛАМИ : ADA и Energy StarМеханизъм за осветление на съвременни квадратен led тоалетна масичка обещав

Цвят : безупречно зелен; Размер : 800Име на продукта (издръжлив на употреба) : Diamond полировальный мат; Основ�

За шаблона на етикетитеПостоянен лепило.Използвайте за създаване на собствени етикети за стоки или пощ

Тези атрактивни, истински бели тръби имат лъскава довършителни работи и производство на първокласно вп

Използвайте тъканни маркери, акриловую боя за тъкани, на листа или термопереносящий винил, трафаретную

Имаме в наличност над 200 000 линии, и те могат да бъдат изпратени в рамките на 13 работни дниАко искате, моля

Scroll