New
PDGJG 18 Мрежи Притежателя на тавата за яйца устойчив на удари Кутия за съхранение Хладилник Контейнер за съхранение на свеж Домашно Кутия За съхранение на Яйца с Кухн

PDGJG 18 Мрежи Притежателя на тавата за яйца устойчив на удари Кутия за съхранение Хладилник Контейнер за съхранение на свеж Домашно Кутия За съхранение на Яйца с Кухненски Органайзер (Цвят: E, размер: 18 клетки)

Преглед на наличността: Налично
BGN 193.33

5 виж Бележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението Размер : 30*15*6.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Този тава за яйца независимо конструиран за съхранение без сблъсък и може да се опаковат в стекове и се съхраняват няколко пъти. : Единична конструкция от тестето може да се опаковат в стекове и да се предотврати тяхното счупване. : Този продукт е произведен от пластмаса, устойчив, сигурен, не наносящего вреда на хората.Практично : Този продукт може да се използва за съхраняване на яйца или други малки предмети. Размер : 30*15*6.Практично : Този продукт може да се използва за съхраняване на яйца или други малки предмети.Моля, имайте предвид малките разлики в размера се дължи на разликите в измерванията ръчно.5 виж Характеристика : Този продукт е изработен от пластмаса, здрав, безопасно, не причинява вреда на хората.Пратката включва : 1 бр.Този тава за яйца независимо конструиран за съхранение без сблъсък и може да се опаковат в стекове и се съхраняват няколко пъти. : Конструкция единична тестето ви позволява да ги стека и предпазват от счупване.

Спецификация

Избор на клиенти

нДопустимата грешка на измерване е + / 13 виж.Удобен за носене : Екран лампата е изработена от лек, но усто�

на Търсещия : Това е само бушонКонектор : XT30 и XT60 (вход и изход) Входно напрежение : 16 С (330 В).Това не Предпа�

, Уплътнителни пръстени от нитриловой гума Описание : 1Той има добра устойчивост към много видове нефт, к

Комплектът включва един комплект на всмукателните и изпускателните клапани и пружини и ниско налягане,

Характеристики : Благодарение на двустранно клеям и крючкам за залепване лесно се инсталира на стена ил

Скоба за led подсветка обувки за сигурност през нощта осигурява постоянна ярка led подсветка, така че да са

Scroll