New
Дамско бельо AIRCUTE, Моющееся, Сверхпоглощающее, при Инконтиненция на урината, Дантелени Хипстерские Бикини от Изпускащ на Пикочния мехур, Черен (XXL)

Дамско бельо AIRCUTE, Моющееся, Сверхпоглощающее, при Инконтиненция на урината, Дантелени Хипстерские Бикини от Изпускащ на Пикочния мехур, Черен (XXL)

Преглед на наличността: Налично
BGN 12.60

Това е особено се препоръчва на хора с подтеканием на пикочния мехурМоже да се перат и използват отново.ВЪЗДУШНИ КЪРПИ за еднократна употреба, подходящи за машинно пране.Физически дизайн улавя неприятните миризми. Многослоен с дышащим влагозащитным бариера, която задържа течността за съхраняване на сухо в продължение на целия ден.УДОБНО и СУХО : Функционални фибри иновативна структура незабавно да абсорбират влагата.Това позволява ви да се отпуснете истински във всички аспекти на ежедневието.Бельо AIRCUTE разработен с помощта на технологии AIRCUTE, които помагат за премахване на безпокойство и дискомфорт, свързани с протечками в различни възрасти.СЪВЕТ - Ако можете да избирате между размерите, изберете по-голям размер за по-добра кацане.УДОБНО и СУХО : Функционални фибри иновативна структура незабавно да абсорбират влагата. Слой за определяне на влага и мирис.СУПЕР АБСОРБИРАЩИ : японската фабрика absorbent пространство с капацитет до 12 супени лъжици течност.Тя изглежда и се усеща като леко нормално бельо, която ефективно предотвратява изтичане на урината. · Почувствайте свободата на леки и умерени инконтиненция и удобно бельо. · Вземи го като резервна за спокойствие, когато в него повече от всичко се нуждаят.ПЕРЕ : Машинно пране при температура от 30 ℃.Моля, продължавайте да бережную машинную пране в студена вода и не използвайте омекотител за тъкани.Вие ще се чувстват сухи, комфортно и дишаща.ВЪЗДУШНИ КЪРПИ за еднократна употреба, подходящи за машинно пране.Aircute ще ви донесе свежест, расслабленность и увереност в ежедневния живот.Повече от 100 пранета. Отстраняване на влага и сух слой.СУПЕР АБСОРБИРАЩИ : японската фабрика absorbent пространство с капацитет до 12 супени лъжици течност.AIRCUTE предлага семпли, свежи, удобни, безопасни, дишащи и екологично чисти продукти за различни категории хора.Може да се използва при подтекании на пикочния мехур. 86% полиамид, 14% ликра.Вие ще се чувстват сухи, комфортно и дишаща.Тя изглежда и се усеща като леко нормално бельо, която ефективно предотвратява изтичане на урината. 1 бельо AIRCUTE > 100 еднократни бикини.Моля, продължавайте да бережную машинную пране в студена вода и не използвайте омекотител за тъкани. Многослоен с дышащим влагозащитным бариера, която задържа течността за съхраняване на сухо в продължение на целия ден. 1 бельо AIRCUTE > 100 еднократни бикини. ДИШАЩИ СЛОЕВЕ и е УСТОЙЧИВ КЪМ МИРИЗМИ : Бързосъхнеща вътрешна подплата, така че не чувствам влага.Физически дизайн улавя неприятните миризми. · По-добра защита и иновативен дизайн ви правят по-уверени в ежедневните дейности.

Спецификация

Избор на клиенти

Лесна инсталация : Инсталирайте и да замени себе си, без никакви инструменти, просто леко натиснете изпъ

Бескислородные медни проводници (OFC) осигуряват чиста предаване с ниски загубиСтерео МиниЖенско 【Хара�

Характеристики : Лесен гърдите протектор с инжектированными пластмасови детайли • Подплата от биопены

С помощта на дантела предотврати загуба на фотоапарата при използванеЗаменяемая карта с памет може да �

Предпазва екрана на монитор Lenovo Think Vision T32h20 от надраскване, scuffs, калПоради подобряване на залепващи база

10 различни размери, номер 09, за тях е лесно да се следват и удобно да избере подходящ размер, който подхож

Осъществяване на Съдържанието : Съдържанието на Пратката; 10 х спиральное тренировка : 10 х спиральное тре

Пратката включва : комплекта сверхпрочных ивици включва 40 чифта големи висящи ленти за картини, достатъ

ПРОИЗВОДСТВЕНА ПЛАТ : лека, но не тънка, еластична и уютно мекаРегулируем кабел за индивидуална кацане.Д

Scroll