New
Резервни части за вакуумни филтри, съвместими с Дайсън V11 Drive Torque V11 Animal V15 За откриване на безжичен вакуум, сравнете с част от 970013-02 (3 опаковки)

Резервни части за вакуумни филтри, съвместими с Дайсън V11 Drive Torque V11 Animal V15 За откриване на безжичен вакуум, сравнете с част от 970013-02 (3 опаковки)

Преглед на наличността: Налично
BGN 12.59

Сравнете с част от № 970013-02За да се гарантира успешната покупка, моля, проверете, дали вашият модел на нашите детайла 970013-02, преди да купите.Ние предлагаме на необходимата трайност на цена, по-малка, отколкото при други алтернативи, тъй като целта ни е да направим замяна на стоки, по-достъпна, за да ви помогне да спестите пари!.Тъй като всички филтри HEPA отговарят на стандарт H12, тази смяна на филтър v11 може да осигури ефективност за отстраняване на цялата прах и мръсотия от дома си на 99,9%. 【Поддръжка】Смяна на филтър за животно V11 грижете се за пылесосе, запазете вашия дом и качеството на въздуха са наистина чисти. 【Сравнете С запчастью】 Резервен номер 970013-02.Тъй като всички филтри HEPA отговарят на стандарт H12, тази смяна на филтър v11 може да осигури ефективност за отстраняване на цялата прах и мръсотия от дома си на 99,9%. 【ЦЕНЕН пакет】 Включва 3 комплекта сменяеми филтри V11. 【ЦЕНЕН пакет】 Включва 3 комплекта сменяеми филтри V11. 【МОДЕЛИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА ФИЛТРИРАНЕ на】 е Съвместим с wi-fi прахосмукачка Дайсън V11, прахосмукачка с вращающим момент Дайсън V11 и почистване на Дайсън V11 на Животните. Тези сменяеми филтри, които са несъвместими с голям почистване на Дайсън V11. 【Филтър V11】 Тези вакуум филтри работят добре и са подходящи за вашата прахосмукачка. 【Поддръжка】Смяна на филтър за животно V11 грижете се за пылесосе, запазете вашия дом и качеството на въздуха са наистина чисти. 【Филтър V11】 Тези вакуум филтри работят добре и са подходящи за вашата прахосмукачка.По някаква причина, свързана с качеството или съвместимостта, в рамките на 30 дни, моля свържете се с нас, за да получите възстановяване.Сравнете с част от № 970013-02. Филтър V11 е изработен от много устойчив на опън и полезен материал за да се гарантира най-добрата производителност и здравословен начин на живот, полезен е за поддържане на чистотата в дома си и подобряване на качеството на въздуха в домашни условия.

Спецификация

Избор на клиенти

Уникален подарък за приятел или семействотоТочно тогава аз разбрах, че музиката е вътре в мен керамични

Действителният размер зависи от действителния продуктПълнеж : полиестер (полиэфирное влакна).· Поради �

Сверхмягкие и приятни на допир, тези очарователни гарнитурата "Чейс" и "Маршал" ще бъдат обичани за вашет

Включете щепсела Операционна система : Android 10; 4 Други : Дизайн на външния вид на авангарден, който се разл

Дамска лятна Есенна тениска за почивка ♬❤♬ Малък Размер.Тениска с цветен модел, Дамски Лято Есен Облек

Чувствителен IPS Full HD; 14 Малки радиационни смущения, насладете се на подобър прием радио; 15.На базата на мо

Scroll