New
FLTXNY МОЩНОСТ 5000 W 48 В Хоризонтална Вятърна турбина 5 кВт Комплекти Ветрогенераторов с 3 Остриета Вятърни Турбини с сеточным Инвертор за Домашна Промишлена ферма на к?

FLTXNY МОЩНОСТ 5000 W 48 В Хоризонтална Вятърна турбина 5 кВт Комплекти Ветрогенераторов с 3 Остриета Вятърни Турбини с сеточным Инвертор за Домашна Промишлена ферма на колела на мрежата (Без поле)

Преглед на наличността: Налично
BGN 0.33

Емайл тел клас F могат да издържат на температури до 150 градуса, безопасност сонда е гарантирана. Подобрени турбината плешка от фибростъкло с оптимизиран аеродинамичен форма и конструктивно изпълнение може да намали началната скорост на вятъра и се увеличи потреблението на енергия на вятъра. Корпус е покрит с дакрометом и двойно антикоррозийным лак за осигуряване на защита от корозия и след продължителна употреба. Стоманен корпус с формат А3, има малък размер, ниско тегло, красив външен вид и най-ниската работна атмосфера. Конструкция на външния ротор с постоянен магнит, намалена въртящ момент на съпротива и с много добри характеристики отвеждане на топлината в сравнение с генератори с вътрешен ротора.Острието е покрито с гелькоутовой смола и боядисана за защита от корозия, причинена от въздух и вода. Детайл от магнитна стомана 42 NSH има по-силен магнетизъм и по-висока устойчивост на топлина.Фланцово съединение осигурява добра здравина, лекота на монтаж и поддръжка.Номинална мощност : 5000 W Номинално напрежение : 48 / 96 / 120 / 220 Номинална скорост на вятъра : 10 м / с Начална скорост на вятъра : 2, 2 м / с Скорост на вятъра за оцеляване : 40 м / с, Дължина на острието : 160 см Тегло нето отгоре : 52 кг Диаметър на вятърна турбина : 3,2 m на Генератор : 3-фазно синхронен генератор с постоянен магнит Материал на острието : фибростъкло Материал на корпуса : алуминиева сплав Материал на постоянен магнит : редкоземельный Nd Fe B Система за управление на : електромагнит Лубрикант : консистентная грес температура на Работа : от -40 до 80 Срока на експлоатация : повече от 20 години.

Спецификация

Избор на клиенти

Приятелско напомняне : Ако имате различни въпроси в процеса на закупуване, моля, свържете се с нас дирек�

Идеален за практикуване на йога, физически упражнения, фитнес програми, всякакъв вид тренировка или еже

➤ 3, за Да побеждавам или премахване на ненужните край с чаши, използвайте зазубренную гъба и откусите с�

Гаранция Nextec на замяна е 1 година, а безплатен послепродажная поддръжка на приложен към вашата покупкаК�

Те често се използват като суспензии, благодарение на своята очарователна форма bantaТези ключове, обикно

Основен пуловер с заниженными рамене, дълъг ръкав, предните джобове кенгуру, качулка Унисекс, руното то�

Добро качество на заваряване : Осигуряване на надеждна връзка5 мм женски конектор : разширяване на черни

Крака Загибаются под Долните дъскиМонтаж не се изисква.Регламент ACA 24 X48.Регламент ACA 24 X48 Изработен от ви

Мека руното лигавицатаИзработен от висококачествена изкуствена кожа.Магнитна закопчалка.Мека руното �

Scroll