New
Подобрени 48-Вольтовое зарядно устройство за голф-кара за Ямаха G29 Drive & Drive 2,15 Amp Smart Charger с капково заряд, 48-Вольтовое зарядно устройство Yamaha (оловно-киселинни) с 3-конт?

Подобрени 48-Вольтовое зарядно устройство за голф-кара за Ямаха G29 Drive & Drive 2,15 Amp Smart Charger с капково заряд, 48-Вольтовое зарядно устройство Yamaha (оловно-киселинни) с 3-контакт с вилица, Зарядно устройство

Преглед на наличността: Налично
BGN 2.00

(3) Умножете броя дупки на 2, за да се определи напрежението на батерията количка за голфВсяка дупка/текст на клетка, се равнява на 2 вольтам;. (4) Умножение на напрежението на батерията количка за голф на общия брой на батериите количка за голф;.В този режим, ако нивото на батерията спадне под определено ниво, зарядно устройство отново се включва за зареждане. ⚡【Високо качество】 Качествено сертифицирано зарядно устройство - най-добрият помощник. (1) Повдигнете седалката на количка за голф, за да намерите отделението отделение;. ⚡【По-бързо】Контакт и забрави 3-степенна технология на интелектуална зареждане осигурява по-комфортни условия на работа, обикновено за пълно зареждане е необходимо 5-8 часа.⚡【Идеален заместител】 зарядно устройство за голф-картовете 48 V15 A тегло по-малко от 6 килограма с 3-пинов, листни приставка адаптер за зареждане на Yamaha G29/Drive golf carts с 2007 г. в момента нашата фабрика се радва на благосклонностью и висока оценка от всички наши глобални търговски партньори. ⚡【По-разумни】 След пълно зареждане на батерията зарядно устройство ще се изключи и ще премине в режим на бързо зареждане, при това ще светне зелен индикатор.Обикновено 3, 4 или 6 дупки;. ⚡【По-дълги кабели】 Дължина 16 метра може да отговори на нуждите на вашата количка за голф в паркинг в различни сценарии и за опростяване на зареждане.

Спецификация

Избор на клиенти

Страна на произход : Сащ Размери на опаковката : 10,0 см (Д) х 17.Вид на стоката : Автоаксессуар.1 см (Ш) x 24,6 cm (В)

Чаши изкуство, музика имат конструкция с двойна изолация на стените, която е подълго запазва напитките �

Тип : Регулатор на напрежение Произход : CN (Origin).Ние можем непрекъснато да се свързва с нас в процес на обн

ВИСОКО КАЧЕСТВО : Търговска силиконов каучук на червенооранжев цвят, с гладка повърхностЛЕСНА УПОТРЕБА

Не се използват за повдигане над главата сиМетрическим обикновено се счита за еквивалентен на 10 mm.Това �

Изхвърляне на отпадъци : да се разпорежда с цел течни компоненти в съответствие с всички местни, федерал

Лека пътна бутилкаРазмер : Диаметър : 66 мм, височина : 170 мм, обем : 400 мл.Две сменяеми капаци спортна шапка

Тип : Регулатор на напрежение Скъпи приятели, какви електронни компоненти са ви нужни, за да се свържете

Scroll