New
Tek Styz Pro Емкостно-активен стилус Универсален 2 в 1, който е съвместим с OnePlus Nord N20 SE, Висока чувствителност и точност, с пълен размер, 3 опаковка! (Черен)

Tek Styz Pro Емкостно-активен стилус Универсален 2 в 1, който е съвместим с OnePlus Nord N20 SE, Висока чувствителност и точност, с пълен размер, 3 опаковка! (Черен)

Преглед на наличността: Налично
BGN 3.00

⚡【 КАПАЦИТИВЕН (сензорен) 】 Подобрен каучук през цялата съвет могат да се използват във всички телефони и разделиМожете да използвате в рамките на няколко часа.Използвайте за точност и простота. ⚡【 ПРЕНОСИМ, лесен и удобен за ИЗПОЛЗВАНЕ - използва се за срещи, за офиса, за дома / кухни, училища. ☝ Това е машина за висока точност стилус 2 в 1, който е съвместим с емкостными (най-често) и резистивными екрани One Plus Nord N20 SE ЗАЩО ТЕЗИ stylus писалка СА идеални ЗА всички СЕНЗОРНИ екрани? ✅Технически характеристики : ● Здрав стилус добро качество с двата края, съвместим с емкостными (сензорни) и резистивными (изисква натискане) сензорни екрани. ● Ергономичен дизайн с неплъзгащи и удобна дръжка за всичките си цели.Линии, букви, люпене, фигура или всички фини детайли, над което работиш, съвет, винаги реагира по съответния начин.През цялата краят на нашето стилус осигурява по-голяма гъвкавост и точност при писмото, рисувах, създаване на бележки, скици, игри и т.●Прозрачен накрайник ви позволява да видите точно, за да се види точно, на което сте посочили.⚡【ДОБРО качество, чувствителността и точността на 】 Изработен от устойчив модел на авиационен алуминий, което осигурява ниско тегло.Носете навсякъде с лекота.Използвайте ги във всеки климат плавно.От линии и писма до перушина и фини детайли - всичко върховете реагират по съответен начин. ⚡【Е подходящ като подарък 】 Набор от стилусов 3 цвята (черен) на разумна цена ще се превърне в идеален подарък.КАПАЦИТИВЕН стил Гума през цялата съвет-За капацитивни екрани, като смартфони / таблети / i Pad /i Pad Pro/ i Phone, Samsung Galaxy и т.Осигурява много по-голяма гъвкавост и точност, която е съвместима с вашата Съвместимостта с вашето писмо и шарките.Помага да се избегне надраскване, удари, мазнина и отпечатъци от пръсти по сензорния екран.Бърза и лесна съвместимост с вашия Съвместим с вашия калъф за носене на ръка или джоб го носите навсякъде.

Спецификация

Избор на клиенти

Този подарък ще дойде до Вас Красиво Оформена В пакета за Глазура, Която е Строго защитени от повреди Пр�

[ТРАЙНОСТ] Калъф е изработен от висококачествен и еластичен материал, тя е здрава и ще продължи няколко �

Идеален за очарователни жениУниверсални : Идеално комбинирани с обувки, туфлями на висок ток, сандали, п

Включването на бисквитките и подобрява потребителския опит Тениска за кучета, малка, черна, от i Style Original

Водоустойчив, чудесно под дъжда или при миене на мотораТитанов защитни болтове, сверхпрочный стеклопла

Цифровия дисплей позволява лесно четене на теглото, а специален дизайн гарантира, че балансът ще изглеж

Корените на Kerbl се намират в животновъдството, и ние притежаваме специални знания за изискванията на зе�

Костюми La за мъже, оборудвана вълнен костюм, костюми Мон, якета по поръчка за мъже, оборудвана еластичен

✅ ЧИСТО и НАТУРАЛНО ЕТЕРИЧНО МАСЛО от найВИСОКО КАЧЕСТВО Ние използваме само висококачествени състав�

Керамични формула Z17 Evolution Clean Ride предпазва колелата от прахВключва цялото оборудване, необходимо за пъл

Scroll