New
Андроид 10 Авторадио Автомобилната Навигация Стерео Мултимедиен плейър GPS радио 2.5 D Сензорен екран за Hyundai I20 2008 Восьмиядерный 3 GB оперативна памет И 32 GB ROM (CarPlay/ Android Au

Андроид 10 Авторадио Автомобилната Навигация Стерео Мултимедиен плейър GPS радио 2.5 D Сензорен екран за Hyundai I20 2008 Восьмиядерный 3 GB оперативна памет И 32 GB ROM (CarPlay/ Android Auto)

Преглед на наличността: Налично
BGN 3.00

Резолюция : 1280*7006. Поддръжка на камера за задно виждане AHD/HD/360 (камерата в комплекта не са включени).На разположение множество възможности, моля, обърнете внимание на избраният от вас вариант, а след това да прочетете описанието. Вградена памет : 32 G4.) и онлайн общуването (Twitter, Facebook и други услуги).Apple Carplay/Android Auto : встроенный7.Bluetooth : Bluetooth 5. Необходимо храненето и друг комплект за разширяване на окабеляването x13. Поддръжка на функция за разделяне на екрана. Поддръжка на функция за разделяне на екрана. Android-устройство x1 (рамка в комплект) 2.Щепсела и да играе : Всички необходими кабели се доставят в комплект, са лесни за монтаж и не изискват резитба на кабели.Ако не сте сигурни, е подходящ за вас или не, моля, свържете се с продавача и го изпратете снимка на текущата магнитолы вашия автомобил!!!Подходящ за Hyundai I20 2008Функция : 1. Поддръжка на ГУМИТЕ (TPMS в комплекта не са включени). Поддръжка на функцията за Wi-Fi.Много възможности, отделете костюми, започнете своето великолепно пътешествие. Операционна система : Android 105.Оборудване с висока настройка : бърза реакция и стабилна работа.Оперативна памет : 3 G3. Поддръжка на видеорегистратора (видеорекордер в комплекта не са включени).

Спецификация

Избор на клиенти

Украса може да се използва многократно, отново и отновоТази кутия шоколадови бонбони във формата на яйц

Държава на оригинала Съединените ЩатиТе са пионери в областта на монтаж на автомобилни стерео, и повеч�

Допълнителна хигиена благодарение на закрывающемуся върхаГеометрична форма се вписва добре в модерни

Добро нещо, за да направите някой антикварен подаръкМатериал : Месинг Месинг камбанка изключителен про

Ако имате някакви въпроси, преди покупка или след получаване на стоката, можете да споделите с насМного

Функции : Проста конструкция за демонтаж, удобен и практиченМетални панти с опорна конструкция надеждн�

Scroll