New
ALREMO HUANGXING - Набор от шипове за катерене по дървета, Шипове за катерене по дървета, Нескользящие Регулируеми за Лов, скално Катерене (Зъб) (Цвят: Два зъба)

ALREMO HUANGXING - Набор от шипове за катерене по дървета, Шипове за катерене по дървета, Нескользящие Регулируеми за Лов, скално Катерене (Зъб) (Цвят: Два зъба)

Преглед на наличността: Налично
BGN 3.00

Инструмент за катерене по дърветата малък, лесен за носене и той малък от теглото сиИм е много лесно да се ползват, когато вие практикуетесь.Вие не можете да публикувате тегло и усилие на 2 куки по-долу. Не приклеивайте дърво до тялото, ръцете, краката и задните части са с триъгълна форма, а усилие се използва в дърво в посока на 2 куки.Не се опитвайте сляпо да се изкачим на височина опасно. Инструмент за катерене по дърветата малък, удобен в переноске и лек с тегло Характеристики : Тип на продукта : инструмент за катерене по дърветата Материал : неръждаема стомана 304 Материал на зъбите : въглеродна структура 45 # Стандарт : 1 зъб / 2 зъба Натоварване : 100 кг Комплект : 2 инструменти за катерене по дървета 4 x вратовръзка (случаен цвят) моля, Обърнете внимание : 1. Сгъстено нескользящие на педалите, в близост до долната част на дизайн на крака, разходка по въздуха, по-стабилно и комфортно3.Като се научили, качи се на височина. Катерене пирони различни обичаи, ги лесно да се деформира, те са устойчиви на корозия и износу5. Просто започнете да се учат, изберете дърво с по-мека кора, дърво, което не ще отваливаться, и изберете дърво, с диаметър от 25 до 40 см, по-лесно беше да се учат. Продуктът е лесен за използване, с висока носеща способност, а максимално натоварване е около 100 кг.Сгъстено нескользящие на педалите, в близост до долната част на дизайн на крака, правят ходене по въздуха е по-устойчива и удобна.

Спецификация

Избор на клиенти

Хидратиращ и е изключително мека на течност за измиване на Adele за лице и ръце образува нежна кремообразн

1 качествен киноэкран, изработени от естествена полиестерен плат Да се покаже филми, спортни игри, снимк

Картички бигуются за удобство на сгъване и доставят белите пликовеВътре е празно; пакет е включено в ко�

Ако не можете да намерите своя марка или модел, без проблеми, просто ни пишете, ние имаме модерна и напъл�

нЛЕКОТАТА на инсталиране : монтиране отдел обзавеждане е включено в комплекта на доставката.МЕКИ и ПОДВ

Нежна и гъвкава коса без загуба, при продължителна употреба не секутся и не завиваютсяНабор от артистич

Scroll