New
Четка за почистване на вентилационните отвори в сушилнята LIYUN, Найлонова четка за почистване на комина, препарат за премахване на замърсявания, Синтетична наставк?

Четка за почистване на вентилационните отвори в сушилнята LIYUN, Найлонова четка за почистване на комина, препарат за премахване на замърсявания, Синтетична наставка, се използва с дрелью или без нея (Цвят: 6 пръчки,

Преглед на наличността: Налично
BGN 51.91

Материал : Прът е изработен от усилена найлон, гума и е химически устойчивДве кръгли по-трудно за упорита работа и два дълги меки за резитба кърпичка.Почистете отдушник сушилни себе си и спестете пари.С помощта на голям усилията на въртене на четината може да отстрани дори и най-упоритите натрупвания вътре в отдушник на сушилнята. 2 Четина е изработена от високо найлонов конец. Лекотата на монтажа, както и за спестяване на пари : можете лесно да свържете няколко пръчки за почистване на вентилационните отвори на сушилнята, за да се разшири зоната на обсега на себе си. Предотвратяване на риск от пожар : С помощта на този комплект за почистване на вентилационните отвори на сушилнята не се допуска запушване на сушилни дрямка и други частици, избягвайте прегряване, сушилни и създаване на опасност от пожар. Прибиращи се и здрав : Включва 6/9/12/15 гъвкави пръчки + 1 накрайник за четка + 1 резба M8, възлизаща на всяко място, до което просто не може да достигне.Здрав найлон глава на четка премахва твърди частици, така и меки въси и запазва формата си при повторно използване.Също така това ще ви помогне да избегнете скъпи ремонти, поради натрупване на замърсявания или случайно запалване. Задвижвани от електрически бормашини : За снаждане на пръти с електрическа дрелью можете да използвате адаптер за бормашини.

Спецификация

Избор на клиенти

Номер на модел : BR0181Страна на произход : Китай.0"Х Тегло на опаковката на продукта : 0,31 килограм.Страна на �

Четка за комин Основно се използва За почистване на вътрешната стенаЕлектрическа бормашина.Комин на па

Не плащате такса за професионални услуги за почистванеТози продукт може ефективно премахване на мазни

Scroll