New
Четка за почистване на вентилационните отвори в сушилнята LIYUN, Найлонова четка за почистване на комина, препарат за премахване на замърсявания, Синтетична наставк?

Четка за почистване на вентилационните отвори в сушилнята LIYUN, Найлонова четка за почистване на комина, препарат за премахване на замърсявания, Синтетична наставка, се използва с дрелью или без нея (Цвят: 6 пръчки,

Преглед на наличността: Налично
BGN 51.91

Материал : Прът е изработен от усилена найлон, гума и е химически устойчивДве кръгли по-трудно за упорита работа и два дълги меки за резитба кърпичка.Почистете отдушник сушилни себе си и спестете пари.С помощта на голям усилията на въртене на четината може да отстрани дори и най-упоритите натрупвания вътре в отдушник на сушилнята. 2 Четина е изработена от високо найлонов конец. Лекотата на монтажа, както и за спестяване на пари : можете лесно да свържете няколко пръчки за почистване на вентилационните отвори на сушилнята, за да се разшири зоната на обсега на себе си. Предотвратяване на риск от пожар : С помощта на този комплект за почистване на вентилационните отвори на сушилнята не се допуска запушване на сушилни дрямка и други частици, избягвайте прегряване, сушилни и създаване на опасност от пожар. Прибиращи се и здрав : Включва 6/9/12/15 гъвкави пръчки + 1 накрайник за четка + 1 резба M8, възлизаща на всяко място, до което просто не може да достигне.Здрав найлон глава на четка премахва твърди частици, така и меки въси и запазва формата си при повторно използване.Също така това ще ви помогне да избегнете скъпи ремонти, поради натрупване на замърсявания или случайно запалване. Задвижвани от електрически бормашини : За снаждане на пръти с електрическа дрелью можете да използвате адаптер за бормашини.

Спецификация

Избор на клиенти

Широко приложение : Може да се използва с електрически дрелью (електрическа бормашина в комплекта не са

4Температурата на комина не може да изгори изолационен слой на захранващия кабел.Цвят : 100 W a1 Найшироко и

ПРОФЕСИОНАЛНО КАЧЕСТВО Отлични компоненти осигуряват отлична производителностЧЕТКА ОТ ЗАКАЛЕНА СТОМ

) : Диаметърът на тръбата 6 мм (Инч) : 41 / 2 Диаметър на четки.Артикул : Четка за комин Тип : Единично спирала

Четина е изработена от високо найлонов конец специална правоъгълна форма с остри ръбове, което повишав�

Scroll