New
Набор от трубочистов LIYUN 6/9/12/15, Гъвкави пръчки, Набор от четки за почистване на комина, Четка за почистване на тръби, Найлонова четка за комин, смукателна машина, 610 м?

Набор от трубочистов LIYUN 6/9/12/15, Гъвкави пръчки, Набор от четки за почистване на комина, Четка за почистване на тръби, Найлонова четка за комин, смукателна машина, 610 мм, 15 пръти (Цвят: 12 пръчки, размер: 610

Преглед на наличността: Налично
BGN 1.00

[ Мощен и ефикасен ] - Мощен и ефикасен : Четината с мощна очищающей способността да ви помогне да премахнете най-упоритите натрупвания в камината или огнището Притискателния фитинг с одноконтактной дърворезба, не е отслабнала при всяка посока на въртене. Разнообразни функции : може да се използва като четка за комин, четки за почистване на вътрешните стени на сушилни и т. Лесна употреба : Този професионален комплект за почистване на вентилационните отвори сушилни може да се използва както с електрически дрелью, така и без нея.★ Технически характеристики : Материал на четките : найлон Дължина изделия : 410 мм/16,14 инча, 610 мм/24 инча Характеристики : 6/9/12/15 на полюсите + 1 скилидка четки + 1 резба M8 Употреба : четка за почистване на вътрешната стена на тръбата сушилни за комин ★ Помещение включва : 6/9/12/15 x пръти + 1 накрайник за четка + 1 комплект за почистване на резба M8 Система от инструменти за почистване с четка 9 гъвкави пръчки фурна канал 2-в-1 дюза за почистване на камината, дюза за премахване на власинките, дюза за премахване на власинките, синтетична дюза за премахване на пръчки, сухи дълги найлонови комплекти въртящи се дискове за еднократна употреба от 18 метра. [Гъвкави пръчки] 6/9/12/15 гъвкави пръчки, здрави и износоустойчиви, могат да се сгъват по желание, че да е удобно за почистване на огъване на комина и за почистване на комина.Това помага да се предотврати запушването на комина и се е запалил. [Комплекта включва] - включително 6/9/12/15 гъвкави пръчки + 1 скилидка четки + 1 резба M8, полезна и е идеален комплект за почистване. [Дизайн] - Гъвкави пръчки могат да се съчетават по различни начини, за да се увеличи дължината и разширяване на обема на вашата работа.Пръти гъвкави, което ви позволява идеално да премине през тези трудни завои комина.Този набор от четки се състои общо от 6/9/12/15 пръти и 1 щеточной главата и е лесен за демонтирането и монтаж.

Спецификация

Избор на клиенти

Четка за комин Основно се използва За почистване на вътрешната стенаЕлектрическа бормашина.Комин на па

) : Диаметърът на тръбата 6 мм (Инч) : 41 / 2 Диаметър на четки.Артикул : Четка за комин Тип : Единично спирала

00 X6Пратката включва 1 х дюза за четки 4 х шест.Предотвратите риск от пожар, причинен от сушилнята, чрез ре�

Scroll