New
Luisto Естествени Тънки Мигли, ръчно изработени от изкуствена Кадифе, Меки, Тънки фалшиви мигли със Средна Дължина, Лек Обем за Момичета, Дамски Лека козметика (Котешк?

Luisto Естествени Тънки Мигли, ръчно изработени от изкуствена Кадифе, Меки, Тънки фалшиви мигли със Средна Дължина, Лек Обем за Момичета, Дамски Лека козметика (Котешки очи 7 двойки F009)

Преглед на наличността: Налично
BGN 3.60

Метод : вашата "история на посещения на поръчката", намерете поръчка и кликнете на "свържете се с продавача" в дясно 3 : Нашите мигли са преминали авторитетна Международна сертификация.Нашата собствена фабрика произвежда Хиляди Различни Миглите Всяка година. 【Лесно се нанася можете да завить фалшиви мигли и се регулира дъвка в съответствие с извити вашите очи. 【Без жестокост】 : Луисто никога не причинява вреда на животните!Ние използваме висококачествени синтетични влакна за постигане на ефект, много подобен на ефекта от човешка коса, същите меки и естествени като истински мигли, изключително удобни за употреба. 【100% Задоволително обслужване】 : Ако имате някакви проблеми с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Лек памучен лента】 : Черен памучен лента, което прави вашите мигли изглеждат по-красиви и естествени, привлекателни. 【100% Задоволително обслужване】 : Ако имате някакви проблеми с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние също извършваме доставки за много марки. 【Висококачествени фалшиви мигли】 : Мигли Luisto изглеждат толкова истински, че всички ще си помислят, че сте се родили с луксозни миглите!Благодарение на своите най-култов ресницам, тези фалшиви мигли имат перекрещивающийся, пухкав и който да се вее вид, така че те ще привлекат вниманието към вашите очи по-големи от обикновените Тънки!.И те са за многократна употреба. Ние никога не причиняват вреда на животните!Нови материали, които ние сме разработили, за да се постигне ефект, много подобен на ефекта от човешка коса, същите меки и естествени като истински мигли, изключително удобни за употреба. 【Лесно се нанася можете да завить фалшиви мигли и се регулира дъвка в съответствие с извити вашите очи.Ние подбираме най-добрите Фасоны в Нашия Костюм.Ние се радваме да помогнем.

Спецификация

Избор на клиенти

3 Dкърли естествени половини на миглите, трябва да опитате "0"Фалшиви мигли Burden СРЕЩУ False Stripe : мигли за кот

Прави вашите очи са похубавитънки пухкави мигли ви правят попривлекателни, са подходящи за всички случ�

Подарък за жени / момичета Ние винаги искаме да дарят найдобрите ни желания и красотата на нашите родни�

Beauticom предлага средства за изграждане на миглите Доли, като лосион маша № 1 (rose средство маша), лосион за �

【400 вентилатори в кутията】 Кратък прът, 5 D, 6 D и 10Г, C & D Curl, дебелина 0,07 мм, смесени с дължина 11 мм14 мм, 20 фен

Тип на продукта : фалшиви мигли Размер : луксозен куфар за мигли Цвят : футбол, открита форма на Номер : DD238

Затворете си очите за това и осигурете подходяща за кацане, вата.Фалшиви мигли ръчна изработка и високо

на 2 имаме повече опит в областта на технологиите съветОбемни мигли Quewel погъвкави и помалко нагружают е

Естествени фалшиви мигли D Curl Russian strip от изкуствена норка голяма кривина, една двойка на фалшиви мигли о�

Материал : картонена кутия Размер на кутията : правоъгълен стил 11*5Кутия за опаковане на миглите е задълж

Scroll