New
Рукавица за баня Alipis, 1 Комплект, Скрубер За Баня, Гъба-Скраб За тяло, Кърпа За тяло, Гъба За къпане, Гъба за гърба, Отшелушивающая Рукавица, Ръкавици За Баня, Кърпи за ?

Рукавица за баня Alipis, 1 Комплект, Скрубер За Баня, Гъба-Скраб За тяло, Кърпа За тяло, Гъба За къпане, Гъба за гърба, Отшелушивающая Рукавица, Ръкавици За Баня, Кърпи за баня, оттягивающее кърпа, Тряпичное Кърпа за

Преглед на наличността: Налично
BGN 1.33

- Материал : Памучен отшелушивающая гъбаРукавица-скрубер за : тялото, спестяване на време и енергия, ежедневно дълбоко почистване на тялото. комплект за ексфолиране на душата и тялото, спестява време и енергия, осигурява ежедневно дълбоко почистване на тялото.Рукавичка за душата : грижа за тялото, за спестяване на време и енергия, ежедневно дълбоко почистване на тялото.Информация за стоки Гъба-отшелушиватель Loofah Благодарение на креативному дизайн, можете да почистите кожата и порите на кожата в тези зони от тялото, като на гърба, шията, раменете.Скрубер за обратната страна на душата : скрубер за гъба от люфы. - бретельки позволяват толкова лесно да се достигне до части от тялото, които тя може да ви помогне да изчистите гърба си, когато се взема душ кърпа за душ. - Окачен дизайн, удобен за съхранение и настаняване кърпички за миене на душата.Ръкавици за масаж, бани : гъба за миене на гърба. въжета й позволяват да могат да стигат до части на тялото, това ще ви помогне да изчистите гърба си, когато се взема душ.Изработен е от висококачествен материал, удобен, качествен и предназначени за продължителна употреба.Лесно може да изтриете вашите мазоли, като къпането е по-удобно.Ръкавици за вана и душ Mitt : отшелушивающая гъба от люфы.

Спецификация

Избор на клиенти

Висококачествени материали, създадени за удоволствие, създадени, за да отговарят на Olivia Rose Комплект мо�

2Забележка : Само отшелушивающая гъбачистач, други в комплекта не са включени.Гъба за отстраняване на мъ

1 инчаБлагодарение на тънкото и пухкава мрежа от прежди образува много пяна за премахване на петна от ко

Спонжи основната коняк sponge за измиване на лицето от акне на лицето и тялото от 3 влакнаСпонжи основната �

✔️СПРЕЙ ЗА ТЯЛО, Кокосови Роза ✔️ГЕЛ ЗА ДУШ, Кокосови Роза ✔️ШИПУЧКА ЗА БАНЯ, Кокосови Роза...

Дълбоко почиства кожата, подобряване на действието на лосион или гел за душ, че е практично и сигурнооко

Scroll