New
Гребен за домашни любимци двустранно чистящая красота, гребен за домашни любимци с отворен възел, гребен за кучета, препарати за защита на околната среда, без наран

Гребен за домашни любимци двустранно чистящая красота, гребен за домашни любимци с отворен възел, гребен за кучета, препарати за защита на околната среда, без наранявания.

Преглед на наличността: Налично
BGN 39.39

4 Много подходящ за придаване на форми, цветове, изтъняване и епилация, създаване на мек, гладък и блестящ кожа за няколко минути. Ергономична дръжка ще ви осигури по-удобен захват и ефективна промяна. Нарежете възли и премахване на мат, няма драскотини кожата домашен любимец, което улеснява разресването.Подходящи за домашни любимци от всички размери. подходящ за котки и кучета с гъста козина или двойно гъста козина. Може да се използва не само като четка за отстраняване на косми или гребен за чесане, но и като основна четка за коса. "Категория на продукта : Гребен-четка Приложими обекти : котка, куче ли Е този подарък : Нито един производител не са се сдобили с производство : Без спецификация; Голям". Четка за отстраняване на косми е с остри туристи, които выдергивание на косата, както и заоблени в края го прави по-безопасна като основна четка за чувствителна кожа.

Спецификация

Избор на клиенти

Намалява загубата на дължини на вълната.Острието переворачиваются за използване на дясната или на лява

Ние внимателно обмислени дизайн на всяка писалки, че тя е ергономична и облегчала грижи за кучето 100% щас

Безгрижно следпродажбено обслужване : гаранция една годинаТова се харесва както на домашни, така и на с�

Изработени от качествена неръждаема стомана и е безопасно за домашни любимци, ABSпластмаса, този инструм

Категория на продукта : гребенчеткаГребен за домашни любимци, Категория на продукта : гребенщеткаспеци�

Премахва выпадающую домашни любимциУдобна дръжка, която лесно за хващане и използване.Бережный грижа з

Scroll