New
Инструмент за Грижа за Ушите на Кучета Moksag, Фиксирана Опора за Ушите на Домашни Кучета, Поправяне Вертикална Поставка за Самоеда порода Доберман Пинчер (Черен)

Инструмент за Грижа за Ушите на Кучета Moksag, Фиксирана Опора за Ушите на Домашни Кучета, Поправяне Вертикална Поставка за Самоеда порода Доберман Пинчер (Черен)

Преглед на наличността: Налично
BGN 6.66

【Лесна употреба】 : Инструмент за грижа за ушите на кучето лесно управление, очевиден допълнителен ефектАко има свободно място, да я постави в близост до празно място, за да не терлось за кожата на кучето. 【ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО и УДОВЛЕТВОРЕНОСТ на】Моля, свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми, ние предлагаме 24 часово обслужване, безплатна замяна, пълно възстановяване.Свалете си това и да приведеш в ред. 【Обхват】: Средство за грижа за собачьими ушите за доберман-самоедского дог. 【Регулируема】 : Разстоянието между ушите, което се вмъква в дизайна, могат свободно да се регулира в съответствие с ширина на главата на кучето, а долната дизайн е по-удобно намира в непосредствена близост до горната част на главата. 【ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО и УДОВЛЕТВОРЕНОСТ на】Моля, свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми, ние предлагаме 24 часово обслужване, безплатна замяна, пълно възстановяване.Обикновено го поставят на всеки десет дни.Можете да го използвате отново.След пускането му, спазвайте го всеки ден. 【Материал 】 : Висококачествена пластмаса, здрав и издръжлив, той не ще да се счупи и да се сгуша в продължение на дълго време.

Спецификация

Избор на клиенти

Осигурява отлично почистващо действие за ушите, особено при премахване на мастни вещества от слуховия �

Комплект кърпички и тампони за почистване на зъбите и уши "на Кучето котешко око" Комплект подложки за г�

Препарат за измиване на уши помага за облекчаване на сърбеж и поддържа ушите на вашия домашен любимец, в

Вие ще получите 100 броя на тези много красиви и трайни памучни пръчки с дълга дървена дръжка!Те са отличн

Форма и двустранен накрайници осигуряват изключителна чистка в тесни цепнатиниСерум за почистване на �

Scroll