New
Funnytree Ден на Независимостта Селски Дървен Фон За Секс Дъска с Флага на сащ Паметник Патриотичен Национален Празник Фон за Снимки на 4 юли Вечерта Портрета Декор Бан?

Funnytree Ден на Независимостта Селски Дървен Фон За Секс Дъска с Флага на сащ Паметник Патриотичен Национален Празник Фон за Снимки на 4 юли Вечерта Портрета Декор Банер Подпори за Фотобудки 5x7ft

Преглед на наличността: Налично
BGN 1.33

【Размер на стоката ще бъде доставена в сгънат видНе се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда.Може да мине на заден план в една тръба и се оставя за една нощ, за да ги свали. · Нашите фонове представляват само печатни изображения. · За удобство на опаковане и транспортиране на задники ще се появят по време на изпращане, което може да доведе до образуване на множество гънки.Например, "блестящи декори" всъщност не съдържа лъскави материали, но вместо това представлява висококачествено изображение с пайети, което отрежда на ваш фон вид на истински блясък. 【Широко приложение】 : Този селски дървен фон за секс в стила на Деня на независимостта може да се използва като фотография във фото студио, decor, гоблени, бижута десертно на масата, банер за бонбони, фонове, за снимки, покани, на тържеството, приемане и така нататък. · Поставка В комплекта не е включена, само на заден план. · Това е нормално, че цветовете могат да се различават малко между това, което виждате на екрана, и факта, че реалните стоки, тъй като първите се показват в режим RGB, докато вторите могат да бъдат отпечатани само в режим CMYK. 【Широко приложение】 : Този селски дървен фон за секс в стила на Деня на независимостта може да се използва като фотография във фото студио, decor, гоблени, бижута десертно на масата, банер за бонбони, фонове, за снимки, покани, на тържеството, приемане и така нататък.Ние ще ви предоставим най-доброто решение.Не се колебайте да се свържете с нас и ние ще го конфигурирайте за вас, ако имате нужда от размера по-голям.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Предлага потребителски услуга : за Да получите индивидуален фон, моля, изпратете ни вашите подробна персонализирана информация чрез съобщение. Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената., са Добре дошли в магазин декори за фотография Funnytree!Невероятни възможности : · Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове! · Ще Получите точно този ярък ефект, който искате, лесно и естествено, не излиза нито една стъпка на улицата! · В зависимост от случая, несъмнено ще бъде хит по време на партита по случай рожден ден или сватба, в детските души, а също така е идеална за украса на дома или фестивал, концерт и т.

Спецификация

Избор на клиенти

Фон с различни размери и от различни материали може да се коригира в съответствие с вашите изискванияТе

Типът / размерът на задните завеси 【Характеристики】 : Лека, мека, без бръчки и блестящ 【Инструкции ЗА �

Настройки : Ако искате да промените фона, моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката, ние ще ви �

Към задната страна на вече залепен двустранно самозалепваща се лентаРазмерът на всяка завеса е 3.Красив

ДоставкаСтоката ще бъде доставена в сгънат вид, моля, прогладьте задната страна малко пара, ако сте прот

Материал : винил; Размер : Ш x Г = 2,1 м x 2,5 м (7x5 фута).Причина : Идеален за снимки на открито, стрелба, сватба, п

❀ Характеристики : Фон за аквариум, благодарение на ярките цветове и подробни изображения с висока разд

Scroll