New
Cenven Червен Цирк Кралят Фон Завеса Звезди Фон за снимки на парти по случай рожден Ден, Душа Новороденото, торта, Украса на масата 7x5 фута, 7x5 фута (ширина 210 см х височин

Cenven Червен Цирк Кралят Фон Завеса Звезди Фон за снимки на парти по случай рожден Ден, Душа Новороденото, торта, Украса на масата 7x5 фута, 7x5 фута (ширина 210 см х височина 150 см)

Преглед на наличността: Налично
BGN 9.58

Фон не е с висока разделителна способност, ще е малко неясно, така че за снимане се нуждаят разстояниеОбикновено ще ви отнеме около 715 дни, за да го получи.С други думи, това не е безпроблемно, но най-важното е, че шева не ще попречи на снимките.Размер : 7x5 фута (210 см и дължина-150 см височина). Стока ще бъде изпратена на USPS (с изключение на няколко поръчки).Материал : винил материал, ярък цвят, лек, преносим.Забавен фон с двойно лице, на разположение за продажба; Моля, свържете се с нас, ако имате нужда. Всички декори са произведени в Китай и са отпечатани по време на поръчката.Време за обработка е 2 дни. На фона на този размер не е пълнозърнест. Фон поглъща светлината (не се показва, той ще бъде различно при заснемане на снимки).

Спецификация

Избор на клиенти

3 Материал : макроволокно, печат с висока разделителна способност, отлични детайли, изделия и висококаче

фон за снимки с размер на 7x5 фута (60 см x 84 инча)Разширено дигитален печат с привлекающими внимание на дет�

Фон с различни размери и от различни материали може да се коригира в съответствие с вашите изискванияТе

Други услуги : Ние може да произвежда различни размери, може да настроите изображението от страна на куп

Този банер на заден план има медни дупки на всеки ъгъл, лесно се закача чрез медни дупки, И това също е чу�

Към задната страна на вече залепен двустранно самозалепваща се лентаРазмерът на всяка завеса е 3.Красив

Scroll