New
Червен Кралят Фон Цирк на тема Фон за снимки 7x5 фута Златна Блестящ Червен Завеса Детски Душ Украса за парти по случай рождения Ден на Реквизит за снимки (84x60 инча)

Червен Кралят Фон Цирк на тема Фон за снимки 7x5 фута Златна Блестящ Червен Завеса Детски Душ Украса за парти по случай рождения Ден на Реквизит за снимки (84x60 инча)

Преглед на наличността: Налично
BGN 0.67

Офис бутони, двустранен скоч също са добра идеяПредоставяне на индивидуални услуги : За създаване на потребителски профила, моля, изпратете ни вашите потребителски данни чрез имейли.Няма отражения или затихване.Параметри на продукта : 1.【Размер и цвят】 : 7x5 фута/ (84 "x 60"), дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове. Други видове приложения (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, украса на стаята и т. Тегло на опаковката : 400 г /0,75 Мз Приложение : Може да се използва за сватби, рождени дни, домашни декори, детски душове, булчински душове, на празничния фон, абитуриентски, Коледа и т. Прогладьте задната част на фона на локално парно гладене на най-ниска предавка, и плисе също ще изчезне., Или като тапети, гоблени, завеси, покривки, аксесоари за дома и т. Състои се от : на фона x 1 2. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви служи от сърце.Надявам се, вие ще получите задоволителен продукт, благодаря ви за подкрепата!. най-добрите резултати.Като премахване на гънките : Има два начина за отстраняване на проблема с гънки. 【Идеални подаръци за партита 】 : Нашите декори са идеални за декорация на партита за Хелоуин, страхотен дизайн и ярки цветове ще привлекат вниманието на гостите, ще се създаде положителна атмосфера на вашето парти на Хелоуин и ще остави приятни спомени. Материал : тънък винил материал (не изчезва, в сгънат вид за доставка) 3.Ако трябва, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Спецификация

Избор на клиенти

Ясен фигура : в празничния фон отпечатани различни сладки коледни елементи, такива като Дядо Коледа, сев

Настройки : Ако искате да промените фона, моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката, ние ще ви �

4Използва се като сватбен реквизит, тапети, декорации събития, партита по повод рождения ден на др С джоб

Фон с различни размери и от различни материали може да се коригира в съответствие с вашите изискванияТе

Приложение : Студийная фотография, клубна, вечерна или лична фотография, бижута за деца, семейни партита

Бихте могли да се справят с това по следните начини : 1) Плътно се разточва патрон на 35 дни, всичко ще бъде

Scroll