New
Поставка за растенията Yardwe поставка за растенията, стойка за велосипеди, стойка за велосипед, 4 бр., профили, тежки куки за навес, гаражни стенни куки, гаражни помощн?

Поставка за растенията Yardwe поставка за растенията, стойка за велосипеди, стойка за велосипед, 4 бр., профили, тежки куки за навес, гаражни стенни куки, гаражни помощни куки, монтиране на стена за гараж под наем,

Преглед на наличността: Налично
BGN 15.46

Закачалка за фенер - Стенен монтаж на куката е отлична за окачване на по-големите инструменти, лопати, под наем, на стола, на метла - Идва с противоскользящим дизайн и дебела кука., за превръщането на вашия гараж в чисти и спретнати и чисто пространство.ОКАЧЕН СКОБА ЗА растения - Висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба. - Размер : около 20,50 X1,50 X18,50 см /8,06 X0,59 X7,27 инча. задължително условие за организиране на вашия домашен гараж или навес, ако търсите някаква организация инструменти!. -Може да използва тежки предмети, наем, обзавеждане за фитнес и т. - Предназначена за съхранение на всевозможного на боклука, кажете сбогом на хаотично дом. - Материал : Желязо.Железен ТИТУЛЯР ЗА плантатор - лесна повърхност, тънка работа, практични и издръжливи.Скоба за фехтовка производството на КУТИИ - Произведен от висококачествен железен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба. БАЛКОНСКИ скоби - Защита на околната среда, са издръжливи, безопасни, икономични и практични, лесни за употреба.Удобно за вас да се съхранява на тренировка, чанти, маркучи и т. Също може да бъде използван в магазин за велосипеди. - на балкона, в гаража, килера и т.Осъществяване Списък 4 x кука Описание на продукта Нашите куки за съхранение в гаража са идеални за съхранение на инструменти, особено на тежки предмети, складного стола, телескопична стълба, градински маркучи и т.

Спецификация

Избор на клиенти

Кукинещастници са изработени от ABSпластмаса и каучук BASF TUP, които могат да издържат на максимално натова

Орлиный Нокът Царски Син Кука за Риболов кука шапки за Шапки Царски син риболов кука Пари / Закопчалка �

РАЗМЕР : 5 различни размера, за различни нуждиИзработен е от високо стомана, която има висока здравина, г�

Реалистична фигура четка и остри куки бързо ще ви отличен рибар, дори ако само се учат да ловят рибаТова

Защита от усукване : Кука, прикрепен с помощта на валяк панти, ефективно предотвратява усукването на въж

нДискретна планината за коледна украса и т., Количество в опаковка : 1000 броя., Количество в опаковка : 1000 б

Това е една кука за риболов на една серпентина с дълга опашка, широка празнина, дебел тел основание и вол

Качествени продуктиКачествени продукти Дава на търговеца на едро възможност да публикувате повече сто

Scroll