New
NUOBESTY Детски Играчки Детски Играчки 1 Комплект Пиратски Сандък със съкровище със Скъпоценни Камъни Ковчег за украса за Хелоуин, Органайзер, Мини-Сандъци, Стръмни Пи?

NUOBESTY Детски Играчки Детски Играчки 1 Комплект Пиратски Сандък със съкровище със Скъпоценни Камъни Ковчег за украса за Хелоуин, Органайзер, Мини-Сандъци, Стръмни Пиратски подарък за Рожден Ден, Принадлежности за

Преглед на наличността: Налично
BGN 6.21

Отлични за носене малки бижута като обеци, пръстени, колиета, гривни и тОтлични за носене малки бижута като обеци, пръстени, колиета, гривни и т.Децата си на това много се радвате, когато го купите за него / нея.Изработен е от висококачествен материал, практичен и траен в употреба. х скъпоценни камъни.Подходящи за много случаи, като например парти в чест на Хелоуин / на лов за съкровище, pirate парти и така нататък. може да се използва не само като детска играчка, но и като кутия за съхранение на бижута и шоколадови бонбони.Идеален подарък за себе си или приятели за рожден ден, Коледа, както и идеалната ковчег за бижута, в която можете да поставите вашите скъпоценни бижута.Характеристики Цвят : Различни цветове Материал : акрил, дърво Размер : 8,10 X6,60 X6,20 см; 3, 18 X2,59 X2, 44 инча Предпоставка включва 1 бр.Изработен е от висококачествен материал, практичен и траен в употреба. една добра играчка за деца, и за еднократна употреба. една добра играчка за деца, и за еднократна употреба.Много подходящ за детски играчки, за пиратски тематични партита. х пират съкровище 10 бр. може да се използва не само като детска играчка, но и като кутия за съхранение на бижута и шоколадови бонбони.Идеален подарък за себе си или приятели за рожден ден, Коледа, както и идеалната ковчег за бижута, в която можете да поставите вашите скъпоценни бижута.

Спецификация

Избор на клиенти

Скоро ще има голяма капацитет : можете да изберете в зависимост от вашите нужди, за да отговарят на вашит

23 Движение на бележки (моля, погледнете опциите елемент за налични тонове на звънене)Външен вид : довърш�

Scroll