New
Пресата за коса с Яйчен Щрудел С Конусовидна глава, Три основни Къдрене, Анти-обжигающая тръба, Маши за коса с водна Ромолящи, Дискови големи ролки (Цветът на: 26 мм)

Пресата за коса с Яйчен Щрудел С Конусовидна глава, Три основни Къдрене, Анти-обжигающая тръба, Маши за коса с водна Ромолящи, Дискови големи ролки (Цветът на: 26 мм)

Преглед на наличността: Налично
BGN 3.00

◆ Опаковки от стиропор с вътрешно покритие се използва за осигуряване на безопасност по време на транспортирането и за намаляване на щетите ◆ Опаковки от стиропор с вътрешно покритие се използва за осигуряване на безопасност по време на транспортирането и за намаляване на щетите. ◆ Той се състои от три групи отоплителни тръби, направени от алуминиева сплав, с нов дизайн на външния вид, висока скорост на загряване и добър ефект. ◆ Пятискоростная регулиране, отговарящи на нуждите на различни типове коса, и която всичко, което искате.◆ Пятискоростная регулиране, отговарящи на нуждите на различни типове коса, и която всичко, което искате.Име на продукта : плойка Цвят : розов Размер : както е показано В комплекта са включени : 1 * плойка маша. ◆ Той се състои от три групи отоплителни тръби, направени от алуминиева сплав, с нов дизайн на външния вид, висока скорост на загряване и добър ефект. ◆ Ергономичен, удобен захват за по-лесна употреба!. ◆ Ергономичен, удобен захват за по-лесна употреба!. ◆ Нагъната анти-ошпаривающий дизайн, по-сигурна и удобна за работа с две ръце. ◆ Нагъната анти-ошпаривающий дизайн, по-сигурна и удобна за работа с две ръце.

Спецификация

Избор на клиенти

[Пакетът включва в себе си] Вие получавате 1 комплект бигудей маша за коса без отопление, този маши за кос

◆ Пятискоростная регулиране, отговарящи на нуждите на различни типове коса, и която всичко, което искат

◆ предлага се с теплоизолирующей скручивающей камера за защита на ръцете от всеки миг загряване на пов�

◆ Нагревателен елемент е изработен от материал ptc, който може бързо се загрява в продължение на 5 минути�

Широка гама от приложения : Тези ролкови клеми, подходящи за всички видове бигудей, лесно се фиксира и не

Губчатые маши за коса : Магически инструменти за стайлинг на коса ще ви помогнат да си модни прически са�

Scroll