New
Къдрене маша за коса Без отопление, Прът маша за Коса, Маши за Сън, Прът с Панделка, Инструмент за Стайлинг на Коса, Маши за Мързеливи Естествени Къдрици, Определени ?

Къдрене маша за коса Без отопление, Прът маша за Коса, Маши за Сън, Прът с Панделка, Инструмент за Стайлинг на Коса, Маши за Мързеливи Естествени Къдрици, Определени за дълга коса и средни коса (лилаво)

Преглед на наличността: Налично
BGN 7.99

【Обмислен дизайн】 Тези маши, не само не вредят, също така лесно и без усилие се удържа на главата в определен период от време и може да получите наистина красиви къдрициАктуализирана версия е изработена от велур, за по-мек материал, а също така, за да спи без никакви проблеми. 【Лесна употреба】 Преди да отиде за сън срешете косата си, а след това увийте ги около плойки, поставяне на ластик, без отопление.Актуализирана версия е изработена от велур, за по-мек материал, а също така, за да спи без никакви проблеми.Различни методи на ликвидация и време на употреба ще доведе до различни последици вълна. 【Не вреди на косата】 : панел маша за коса без отопление няма да доведе до изгаряния и увреждане на косата, но почти същия ефект, както при нагряване. 【Не вреди на косата】 : панел маша за коса без отопление няма да доведе до изгаряния и увреждане на косата, но почти същия ефект, както при нагряване. 【За всички типове коса】 Тази нова модерна къдрене маша за коса без отопление може да се използва за всички типове коса, независимо дали е къса, дълга, вълниста, къдрава, права коса или гъста коса, тънка коса, тя може да отговори на вашите нужди. 【Обмислен дизайн】 Тези маши, не само не вредят, също така лесно и без усилие се удържа на главата в определен период от време и може да получите наистина красиви къдрици. 【Обновена плойка】 : Тази ролки без нагряване е по-удобно от старата версия.【Обновена плойка】 : Тази ролки без нагряване е по-удобно от старата версия. 【Лесна употреба】 Преди да отиде за сън срешете косата си, а след това увийте ги около плойки, поставяне на ластик, без отопление.

Спецификация

Избор на клиенти

◆ предлага се с теплоизолирующей скручивающей камера за защита на ръцете от всеки миг загряване на пов�

◆ Пятискоростная регулиране, отговарящи на нуждите на различни типове коса, и която всичко, което искат

?♀️ Безопасен и лесен за употреба, проектирани за вашето удобствоНикой няма да се откаже от тази ролки �

Горещи Ролки За Еластични Къдрици : Компактни маши в този комплект от 12 теми бързо се нагряват, като прид

◆ Нагревателен елемент е изработен от материал ptc, който може бързо се загрява в продължение на 5 минути�

Това също е добър партньор във вашия фризьорски салон на всеки размер), 9 бр.Пратката включва : 27 бр.Разме�

Scroll