New
HITOP Меки Играчки за Хелоуин за деца, 6 опаковки, Играта в полза на парти за Хелоуин е за най-малките Момчета и Момичета, Замедляющая Растеж, Снимающая Стрес, Меки игра?

HITOP Меки Играчки за Хелоуин за деца, 6 опаковки, Играта в полза на парти за Хелоуин е за най-малките Момчета и Момичета, Замедляющая Растеж, Снимающая Стрес, Меки играчки Squishies, Подаръци (Конвенционални)

Преглед на наличността: Налично
BGN 8.86

【Дизайн за облекчаване на стреса】 Тези бавно издигащи се хлюпики невероятно меки и по-истински жива!Ти просто трябва да го стиснете, и след това да изчакате, докато той се върне към първоначалната си формаИдеален за облекчаване на стреса както за възрастни така и за деца. 【Украса за парти на Хелоуин】 Перфектна комбинация на Хелоуин, можете да ги обесим на стени, прозорци, врати, подове, тавани, трева, дървета или сгради, добавете добра атмосфера.Дръжте ги в офиса или където пожелаете, за да провира в напрегнати времена.Височина на играчките варира от 2,75 инча до 3,15 инча.Може да се използва като играчка за Хелоуин, подаръци за Хелоуин, аксесоари за партита, за сторниране на играчка, подарък за рожден ден, и така нататък.Те са изработени от мек полиуретан, екологично чисти, безопасни за децата.Идеален за облекчаване на стреса както за възрастни така и за деца.Също чудесно, подобрява циркулацията на кръвта в ръцете.Може да се използва като играчка за Хелоуин, подаръци за Хелоуин, аксесоари за партита, за сторниране на играчка, подарък за рожден ден, и така нататък. 【Различни модели Squishies 】 Вие ще получите 6 различни детски играчки на тема Хелоуин : зловещо, тиква, Зомби, вампир, призрак, Франкенщайн. 【Подарък играчка за Хелоуин】6 опаковки, детски играчки на тема Хелоуин се доставят в кутия за подарък. 【Дизайн за облекчаване на стреса】 Тези бавно издигащи се хлюпики невероятно меки и по-истински жива!Ти просто трябва да го стиснете, и след това да изчакате, докато той се върне към първоначалната си форма.

Спецификация

Избор на клиенти

Вие ще получите 2 Блицера, 2 Грънчар, 2 Желобочника и 6 линейни играчи, както и списък на играчитеСъдържа т�

0 Описание възрастова група : възрастни Описание възрастова група : възрастни.Настолна игра Wiz Kids WZK73589.Ко

Печат с мрежа остава непроменена, докато устройството не встряхнут и няма да представлява лицевата стр�

Идеална игра за пътуване, пълнител за отглеждане, подарък за парти и много повече! Внимателно извадете п

Всички обичат да се месят мек, раскатистый топка за облекчаване на стреса!Млад или не толкова, но има нещ

Тези компактни чаршафи от 100% памук, с участието на шест от нашите очарователните и цветни героидинозавр

Можете да забележите две точки за дясно подравняване снимки на стоките, които показват размера на този �

Scroll