New
Нашийници за кучета DOMIGLOW Light Up - Led Нашийник за кучета, Яки за Кученца, Яки Момичета, Персонални Яки Котки, Отразяваща Нашийник за Малки Кучета, за нощни разходки (XS, Ро

Нашийници за кучета DOMIGLOW Light Up - Led Нашийник за кучета, Яки за Кученца, Яки Момичета, Персонални Яки Котки, Отразяваща Нашийник за Малки Кучета, за нощни разходки (XS, Розов)

Преглед на наличността: Налично
BGN 2.00

?ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ 2 режим на мигане - Този нашийник за кучета с подсветка има два режима на мига → бързо мигане и постоянно миганеЛека и дишаща найлонова материя, удобна за носене кучета от малките породи.8 инча / 21,5-29,9 см).Не е необходимо да сменяте батерии, за спестяване на енергия и опазване на околната среда!.Обикновено за пълно зареждане отнема 2 часа, след това тя може да бъде достатъчно за 3-5 часа за бърза флаш, 1-2 часа, за устойчиво на светлина.За спестяване на енергия, не е необходимо да се замени батерията!.Лека и дишаща найлонова материя, удобна за носене кучета от малките породи.Мигащ нашийник за кучета, светещи в тъмното, повишава видимостта и сигурността за вашия домашен любимец, го е лесно да забележите и да научат в тъмното.Зареждане от всякакви устройства за 2 часа дава 3-5 часа за бърза флаш, 1-2 часа, за устойчиво на светлина. ? Са ПОДХОДЯЩИ за повечето малки домашни любимци -Нашите led яки са подходящи за малки домашни любимци, като чихуахуа, пудели, повечето видове малки кученца или котки.Промяна на режими на светкавицата, като кликнете върху пластмасова закопчалка-на хонорар.Зареждане от всякакви устройства за 2 часа дава 3-5 часа за бърза флаш, 1-2 часа, за устойчиво на светлина.Неговата цялата дължина е 12 см, и той е регламентирана ключалката, за да можете да вземете правилния размер на вашия домашен любимец.Няма допълнителни разходи за батерии. ?ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ 2 режим на мигане - Този нашийник за кучета с подсветка има два режима на мига → бързо мигане и постоянно мигане. ? USB АКУМУЛАТОРНА нашийник за кучета - Този нажежен нашийник за кучета може да се зарежда с помощта на кабел Micro USB от друго устройство ежедневна употреба.Водачите могат предварително да се запознаят на вашия домашен любимец.Промяна на режими на светкавицата, като кликнете върху пластмасова закопчалка-на хонорар.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще се радваме да ви отговори в рамките на 24 часа. ? ОТЛИЧНО сервизно обслужване - ние ви предлагаме 100% гаранция за качество.Да го видим от разстояние се доближава до 500 метра. ? ОТЛИЧНО сервизно обслужване - ние ви предлагаме 100% гаранция за качество.Няма допълнителни разходи за батерии. ? USB АКУМУЛАТОРНА нашийник за кучета - Този нажежен нашийник за кучета може да се зарежда с помощта на кабел Micro USB от друго устройство ежедневна употреба.Мигащ нашийник за кучета, светещи в тъмното, повишава видимостта и сигурността за вашия домашен любимец, го е лесно да забележите и да научат в тъмното.

Спецификация

Избор на клиенти

Нашите меки и гъвкави яки одобрени за кучета – те са много удобни, а и са трайниНашите меки и гъвкави яки

Масивна латунная оборудванеКожена плетенка ръчно изработени в двата края.Предлага се в различни разме�

Може да се пере в машина и се сушат, така че те могат да изглеждат необичайно, без значение колко мръсни с

Произведено в САЩНашийник за кучета Фънки Orange Owls има такъв страхотен дизайн, че на вас и вашето куче, най

Той е украсен с красиви ярки произведения на изкуствотоПодходящи за размер на врата 1318 инча и е с ширина

Той е украсен с красиви ярки произведения на изкуствотоОбтегач представлява миниатюрна истинска ключа

Лесна употреба : Нашите яки са солидна конструкция с едно лесно щракване на мишката, здрава катарама, Dоб

Ярък и дързък, този красив яка от полиестер създаден, за да показват уникален стил на вашето куче по всяк

Scroll