New
Eiyye 3-Ярусная Дървени Поставки за растения в Селски стил, Стойка за кексчета в селски стил, Рафтове за изложбата на стоки, Градинска Поставка за растенията На закрит?

Eiyye 3-Ярусная Дървени Поставки за растения в Селски стил, Стойка за кексчета в селски стил, Рафтове за изложбата на стоки, Градинска Поставка за растенията На закрито, Поставка за десерт на масата (черно и кафяво)

Преглед на наличността: Налично
BGN 41.74

Идеален за малкия бизнес и домашни дисплеи Гъвкавост : Дървена дъска стеллажа за изложба на продукти с ширина от 5 инча е идеален за демонстрации на различни продукти, от кифли и десерти с бижута, козметика, десерти, растения и много други неща. Непринуден чар : Декорация от естествено дърво и непринуден дизайн придават нотка на очарование на всяко помещение или събитието. Лесен монтаж : се предлага с лесни за изпълнение инструкции и всички необходими съоръжения за бърз и лесен монтаж.Поставка за дисплея разчита на вградена дървена дъска, върху него може да се съхранява на тежки предмети, да не се люлее и не опрокидываясь. На няколко нива : Благодарение на няколко нива на тази поставка осигурява достатъчно пространство за едновременно демонстрация на няколко стоки. Стабилна носеща : Поставка за дисплея разчита на вградена дървена дъска, тази поставка може да се задържат тежки предмети, без да се люлее или преобръщане.Подходящи за демонстрации на някои чупливи и тежки предмети, като растенията в саксии, свещници и стъклени буркани.Подходящи за демонстрации на някои чупливи и тежки предмети, като растенията в саксии, свещници и стъклени буркани.

Спецификация

Избор на клиенти

РАЗМЕР : 2 x 2 x 2 инча (височина x широчина x дълбочина)Може да се използва в домове, музеите или от магазинит

Характеристики Цвят : бял Материал : естествена смола Размер : 17,00 X7,00x7,00 см / 6,68 X2, 75x2, 75 инча Поставка за

Scroll