New
Флип калъф VISOUL за iPhone 14 Pro, една Чанта-портфейл, Магнитен калъф от естествена кожа с поставка за карти за жени и мъже, Калъф-награда за телефон iPhone 14 Pro (6,1 инча) (кафяв)

Флип калъф VISOUL за iPhone 14 Pro, една Чанта-портфейл, Магнитен калъф от естествена кожа с поставка за карти за жени и мъже, Калъф-награда за телефон iPhone 14 Pro (6,1 инча) (кафяв)

Преглед на наличността: Налично
BGN 0.67

Извити ръбове 1,2 мм на задния капак за защита на камерата на телефона от падане осигуряват защита от ежедневни удариКалъф VISOUL Waller за i Phone 14 Pro с магнитна стойка от естествена кожа, възможност за сгъване на калъф за мобилен телефон с държач за карти - 6,1 инча. ② Можете да получите луксозен калъф от естествена кожа, подарък опаковка и гаранция 12 месеца.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми по време на употреба.Регулиране на ъгъла на наклон за постигане на най-добрия виртуален ефект. 【** Забележка : Колкото повече карти вградена функция магнитно затваряне ще бъде по-слаб. √【100% естествена кожа】① Чанта-портфейл за i Phone 14 Pro е изработен ръчно от естествена висококачествена телешка кожа, устойчива на надраскване, пръстови отпечатъци, нескользящий, удобно да държи в ръката се чувства леко докосване, текстурата, която е уникална за всяка кожа своята практика.Висококачествена коровья кожа.Има 3 слотове за карти и 1 малък джоб за пари, класическа вградена функция за стойка за разговори със свободни ръце, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за пътуване. ② Точни деколтета в комплект с функции, също толкова умни, колкото си телефон, осигуряват безпрепятствен достъп до всички портове и функции.Всички дупки са идеално подравнени, а помещение с приповдигнато ръба на защитена от надраскване и триене на падане. √ 【Цялостна защита на】 ① Чанта-портфейл за телефон е проектиран с вътрешната противоударной обвивка от меко TPU, обернутой на 360 градуса, която предпазва вашия телефон от падения и сметища. √ 【Съвместима модел и обслужване на клиенти】 ① Този кожен калъф е предназначен само за i Phone 14 Pro (6,1 инча)! (** Тя не подкрепя зарядно Magsafe).

Спецификация

Избор на клиенти

Съвместим с Samsung Galaxy S6 Edge MPN : CHRM71023 : Кожен калъф Cole Haan Brogue за Samsung Galaxy S6 Edge Dark Roast CHRM71023 Марка : Samsung Модел : CHRM7

Качеството на нашия продукт първокласно и издръжлив, перфектно ляга в ръката и е отговорност на допир К�

Scroll