New
2 бр. Малка Стъклена кана Елегантна форма, Кристална Кана за сметана, Стъклена Кана за чай, Кана за сметана за кафе, мляко, Творчески Кана за разпенване на мляко, Чаша

2 бр. Малка Стъклена кана Елегантна форма, Кристална Кана за сметана, Стъклена Кана за чай, Кана за сметана за кафе, мляко, Творчески Кана за разпенване на мляко, Чаша за разбиване на мляко, Кана за сметана (стил вълна)

Преглед на наличността: Налично
BGN 3.33

Надежден материал : нашата чаша за разпенване на мляко е изработена от качествено стъкло, устойчиви на висока температура и за еднократна употреба, я не лесно да се разбият; Освен това, тя също така е подходяща за микровълнова фурна и съдомиялна машинаИдеалната кухня необходимостта от : всяка малка кувшинчик за сметана размер на около 7.Надежден материал : нашата чаша за разпенване на мляко е изработена от качествено стъкло, устойчиви на висока температура и за еднократна употреба, я не лесно да се разбият; Освен това, тя също така е подходяща за микровълнова фурна и съдомиялна машина.Идеалната кухня необходимостта от : всяка малка кувшинчик за сметана размер на около 7. Искате ли загрейте млякото или го измива след хранене, ще ви бъде лесно.Атрактивен дизайн : малко стъклена кана е с удобна дръжка и без чучур за капки, който е удобен за хващане, което ви помага за самостоятелно приготвяне на кафе и доставя ви даде много радост.8 х 9 см / х 3,07 3,54 инча тегло 8,45 унция. Искате ли загрейте млякото или го измива след хранене, ще ви бъде лесно. Независимо от това, наслаждавате ли се на следобеден чай в самота или на чаша кафе с близък приятел, нашият кувшинчик за сиропа просто е необходим за вашата кухня. Независимо от това, наслаждавате ли се на следобеден чай в самота или на чаша кафе с близък приятел, нашият кувшинчик за сиропа просто е необходим за вашата кухня.Голямо количество : комплектът включва 2 стомна за разпенване на мляко във формата на вълни, които не само създават приятен визуален ефект, но и осигуряват здрав захват, можете лесно да ги държи в ръка, а също и в достатъчно количество, за да отговори на вашите нужди за използване.Атрактивен дизайн : малко стъклена кана е с удобна дръжка и без чучур за капки, който е удобен за хващане, което ви помага за самостоятелно приготвяне на кафе и доставя ви даде много радост.

Спецификация

Избор на клиенти

Висока устойчивост на сколам на удари и благодарение на изключителната твърдостНе съдържа олово.Не съд

Може да се използва за сервиране на масата в ресторанти или кафенетаТегло на кораба : 0,28 кг.Има малка пло

Сега можете лесно да донесе на масата си част историята на Made in ItalyСтомна е огледалнорефлексен покритие

Също така е чудесен подарък за любителите на кафе, чай, горещ шоколад и така нататък Въпреки простотата

Количество : 2 брТой е оборудван с накрайник и без капки и удобна дръжка, което го прави полесен за използ

Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка7 инча, обем : 8 мл.Елегантен и красив, здрав и издръж�

ИСТОРИЯ на МАРКАТА BREWISTA : Всички наши продукти са създадени със собствени сили, от концепцията до произв

Scroll