New
Комплекти чаршафи за масаж на масата от микрофибър ZHUAN, Чаршаф с Балдахин за поли, Чаршаф с дупка за лице, Анти-Пилинг, Калъфка за поли за Масаж на масата-b 80x190 см (31x75 и

Комплекти чаршафи за масаж на масата от микрофибър ZHUAN, Чаршаф с Балдахин за поли, Чаршаф с дупка за лице, Анти-Пилинг, Калъфка за поли за Масаж на масата-b 80x190 см (31x75 инча)

Преглед на наличността: Налично
BGN 69.00

☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място калъфка за възглавница, 1 бр.Просто сушете в пералня, без да се изисква гладене или скъпи почистване!. По подразбиране върху листа на масата, предвидени отвор за подложки за лицето. ☀ Умна кърпа от микрофибър - Ние избрахме лека микрофибру за целогодишно ползване, много мека на допир и устойчива на петна. ☀ Умна кърпа от микрофибър - Ние избрахме лека микрофибру за целогодишно ползване, много мека на допир и устойчива на петна.Поддържа свеж вид след употреба, пране, за миене. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Отличаващ се с висока издръжливост и възстановяване на еластичността, тя е здрава, изглажда бръчки И не съдържа желязо. ☀ Лесно почистване-тази пола за легла и може да се пере в машина за удобство на почистване. ☀Най-удобно покривало за легло за масаж легла - нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер и се отличава с мекота и удобство.Отличаващ се с висока издръжливост и възстановяване на еластичността, тя е здрава, изглажда бръчки И не съдържа желязо.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. ☀Най-удобно покривало за легло за масаж легла - нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер и се отличава с мекота и удобство.Просто сушете в пералня, без да се изисква гладене или скъпи почистване!. ☀ Лесно почистване-тази пола за легла и може да се пере в машина за удобство на почистване.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата.

Спецификация

Избор на клиенти

Добре абсорбира влагатаТой комкается за лесно почистване.Dépourvue de copeaux, d ' éclats, de poussière excessive (99% sans poussière !)

ПОДХОДЯЩ ЗА СТАНДАРТНИ МАСИ Размер е подходящ за почти всички масажни маси с квадратни ъглиВсички Масл

Произведено в САЩ или са внесени100% Памучен смес.Сделка с ограничен срок на действие Днес е на първо мяст

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас ☀ Отвор за друго лицеразработено с �

【Индивидуални опаковки】 Този продукт, индивидуално опаковани, опаковката е от 30 парчета, всяко парче и

Scroll