New
Yardwe 1 бр. Коледни Реколта Свещи На Housewarming, Централна Светилник На Колумб, Подарък, Подаръци, Украса за Всекидневна, Красива Стая за Фестивала Ash Tealight, Металната Елха, ?

Yardwe 1 бр. Коледни Реколта Свещи На Housewarming, Централна Светилник На Колумб, Подарък, Подаръци, Украса за Всекидневна, Красива Стая за Фестивала Ash Tealight, Металната Елха, Държач за Хотела, Дома Ютия

Преглед на наличността: Налично
BGN 6.25

Предпоставка списък 1 х Свещник Характеристики -Размер : приблТава за свещи е Изработен от висококачествен материал, тя е от vi,.Креативен свещник : слабо усещане за пространство, напълнен, подходящ за различни сцени подбора на пространството. - Широк асортимент, креативни и стилни, практични и декоративни коледни подаръци.Креативен интериор свещник : Чудесен дизайн и добра текстура, фина работа, подходящи за повечето случаи.14 X3 Креативен Интериор под формата на свещник. - Използването на високо качество на железен материал, който лесно се повреждат и декорации за коледната елха.Iron арт свещник : Изработен е от висококачествен железен материал, му е трудно да навредят i.камина, свещник Ако търсите за декоративен и многофункционален свещник, тогава не трябва да пропускате нашата творческа обстановка-свещник.- Ретро стил, той може да съответства на повечето стилове за декорация на дома, алуминиева дограма, свещници.Железни свещници : външен вид на ретро стил и щедър, подходящ за добавяне нотки на декоративни цветове за декорация на всяка стая.Описание на продукта Коледна играчка-камбанка Креативен дизайн и фин занаят гарантира нейната практичност и популярност.Коледен държач за чаени лампи : Широка гама от творчески и елегантен, практичен и декоративен.

Спецификация

Избор на клиенти

Приложение : уникалната Ни свещник ще се превърне в Изискан централната украса за Коледа, Деня на благод

5 инча, изискани детайли правят привлекателна, пръстени за свещи с червени и златни плодове придават вен

Може да се използва като фон на подпори, за да създаде коледна атмосфераТова може да е подарък за вашето

Изящна изработка, креативен дизайн на елен, стабилност и Led фигурки на елени.Описание Led лампа с елени, де

Поради различни ръчни методи за измерване, моля, са възможни незначителни разлики в размераНапишете Пр�

Свещници с анимационни шарките са украсени с коледни елементи, които са идеални за създаване на празнич

Коледен Свещник с плодове, борови шишкамиКоледна украса в центъра на масата играят важна роля roles.it е ид�

Може да го окачите навсякъде, където е необходимоАко искате да създадете топла или дори романтична атмо

Цвят : Както е показано на картинкатаbr > Свещници Визуално създават усещане за Многослойности, че опреде

Scroll