New
Контакти за вашия десктоп на закрепване Frassie Desk Технологична Power Strip на ръба на работния плот с USB порта за зареждане на Type-A и Type-C, 2 контакта за променлив ток, Подвижн?

Контакти за вашия десктоп на закрепване Frassie Desk Технологична Power Strip на ръба на работния плот с USB порта за зареждане на Type-A и Type-C, 2 контакта за променлив ток, Подвижна вилица за хранене с 6-футовым

Преглед на наличността: Налично
BGN 23.43

[Обслужване на клиенти] Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви въпроси относно нашите продукти, ние ще предоставим сервизно обслужване на всички наши продукти [Неща] е Изработен от алуминиева сплав и огнестойкого ABS-пластмаса V3, вграден меден кабел, по-сигурен и стабилен в употреба. [Неща] е Изработен от алуминиева сплав и огнестойкого ABS-пластмаса V3, вграден меден кабел, по-сигурен и стабилен в употреба. [2 USB порта / 2 щепсела] Настолна зажимная лента захранване от usb е 2 контакта на променлив ток и 2 USB порта за зареждане (Type A и Type-C), се свързва удлинительный кабел с дължина 6 метра.Можете едновременно да включва своя компютър, Home pod, Google Home, телефони, лампа.[2 USB порта / 2 щепсела] Настолна зажимная лента захранване от usb е 2 контакта на променлив ток и 2 USB порта за зареждане (Type A и Type-C), се свързва удлинительный кабел с дължина 6 метра.Няма инструменти, няма да навреди на работния плот, можете свободно да го преместите. [Изходна мощност] 15 A MAX, 125 60 Hz, USB порт за бързо зареждане : 5 / DC3.Няма инструменти, няма да навреди на работния плот, можете свободно да го преместите. [Обслужване на клиенти] Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви въпроси относно нашите продукти, ние ще предоставим сервизно обслужване на всички наши продукти.

Спецификация

Избор на клиенти

Включете пълноценен домашната работна станция или развлекателен център, при запазване на всичките си у

Изолирани блокове филтри предпазват и от вътрешни смущенияОграничител на скока Isobar ISOBLOK20 от Трип Lite е и�

1Зареждане на няколко устройства : захранващ блок може едновременно да се сервира храна на различни уст�

Предпазва от удариАз го използвам в своя Компютъра на масата за всички свои Електронни устройства...

Автомобилен интериорАдаптер за захранване, 4 гнезда, Мощност (3) На 12 В, напрежение (DC) 12, се използва за ус�

Айпады и таблетиТри 3контактни изхода и два USB порта за едновременно свързване с общо пет [5] штекеров.Мож

(Цвят : екрю) Захранващ кабел с дължина 1,5 метра с плосък ъгъл штекерными болт Тобразен тип.Електрическа �

Избягвайте повредиСПЕСТЯВАНЕ на ЕНЕРГИЯ индикатор лампа трябва да бъде зажжена.Избягвайте влияние в р�

Scroll