New
DriftX Performance, Комплект за устни на предната броня от 3 бр., съвместим с Audi A4 B9 2017-2018 г., Сплитер в стила на STP, Защитен спойлер, Въздушен дифузор (въглеродни влакна)

DriftX Performance, Комплект за устни на предната броня от 3 бр., съвместим с Audi A4 B9 2017-2018 г., Сплитер в стила на STP, Защитен спойлер, Въздушен дифузор (въглеродни влакна)

Преглед на наличността: Налично
BGN 45.30

✅ Материал : 100% чисто нова!Изработен от висококачествена ABS (надежден, издръжлив и който предпазва от сблъсък), който предпазва вашият оригинален броня от пътни удари и драскотини ✅ Моля, обърнете внимание : Политиката за връщане е 100% гарантирана!Ако сте недоволни от покупката си, моля, първо се свържете с нас и ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Силно се препоръчва професионално инсталиране.Подходящ за : ? е Съвместим с Audi A4 B9 2017 2018 (подходящ само за броня стандарт) Съдържание на опаковката : ? Комплект предна тяло от 3 теми, броня за устни Особености : 100% чисто нов, който никога не е бил използван или не устанавливался, придава на автомобила нов култов външен вид и стил. ✅ Монтаж : Лесен монтаж-моля, просто тестваме продукта, преди да инсталирате. ✅Кръст Бод Пакетът включва : 1x3 бр. Моля, съхранявайте на повърхността е чиста и суха, без пясък / прах, и нанесете върху нея малко средства за подобряване на сцеплението преди полагане.? Ръководства за инсталация (силно ви препоръчваме професионално инсталиране) 1. 1 х предна броня за обвеса от 3 части. Определете точното местоположение на изделия, внимателно выровняйте, а след това силно натиснете, за да се гарантира правилното сцепление.Подмяна на вторичния пазар обвеса от 3 части, спойлер за устни (в стил STP). Въздушна клапата-Брадичката-Дифузер-Предна броня-Сплитер.

Спецификация

Избор на клиенти

Защита : Тази издатина предна броня предпазва колата от сблъсък и намалява пораженията, предпазва вашия

Стандартната процедура за контрол на качеството гарантира качеството Преди закупуване на този продукт

Силно се препоръчва професионална инсталация с прикрепен с болтове 【Приложимостта на】 е Съвместим с в

, както и добра гъвкавост Настаняване на превозното средство : отпред 【Забележка】 За инсталация изискв

Scroll