New
Дървена поставка за демонстрация на Щрангове, 3-Уровневые Поставка за демонстрация на Обеци, Поставка за кексчета в фермерска къща, Рафт за доставчици, Поставка за ?

Дървена поставка за демонстрация на Щрангове, 3-Уровневые Поставка за демонстрация на Обеци, Поставка за кексчета в фермерска къща, Рафт за доставчици, Поставка за бижута, Поставка за дисплея Поставка за фигурки Funko

Преглед на наличността: Налично
BGN 13.33

【Лекотата на монтажа, както и за съхранение на】 Дървени щрангове в 3 нива са лесни за монтиране.Тъй като той е изработен от естествена дървесина, всяка от колоните на дисплея има уникална структура и външен вид.Стоки, поставени върху дървена витрина, много придирчиви.РИКИПУЗО - За твоя по-добър живот. 【Висококачествени материали и качеството на изработка】 Поставка за дисплей е изработена от висококачествена дървесина, което е екологично чист, безопасен, вкус и трайни, благодарение на высококачественному производство. 【Многофункционалност】 Дървена рана прави съществуването на тази дървена витрина много естествени и могат да бъдат добре интегрирани в различни условия.Това може да бъде поставка за кифли, поставка за демонстрация на бижута, поставка за парфюми, поставка за обеци, поставка за десерт и др поставка за хранене, и т. 【Гаранция за обслужване на】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим навреме, без значение преди или след продажбата.Само трябва да се свърже на няколко групи в съответствие с картинка или видео, за да завършите инсталацията, и лесно да се разглобява и спаси.Само трябва да се свърже на няколко групи в съответствие с картинка или видео, за да завършите инсталацията, и лесно да се разглобява и спаси.Всяка линия, край и кът с декоративни листа са били напълно се полира, за да я направи гладка и без чеп. 【Правилния размер и уникален външен вид】 С размер 9,84 "x 5.【Висококачествени материали и качеството на изработка】 Поставка за дисплей е изработена от висококачествена дървесина, което е екологично чист, безопасен, вкус и трайни, благодарение на высококачественному производство. 【Гаранция за обслужване на】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим навреме, без значение преди или след продажбата.

Спецификация

Избор на клиенти

4 За дебелина на акрилни дъски използваме акриловую дъска с дебелина 4 мм, а в другите магазини се използ�

Загряващ съвет : За тази поставкаорганайзер дълго се съхранява, моля, не поставяйте върху нея неща, с тег

Дървена поставка за бонзай : На стойка за демонстрация можете да поставите голямо разнообразие от сакси

Ако получената от вас стока е повредена по време на транспортирането, моля, свържете се с нас и ние ще ви

Дизайн на плота позволява да се поставят подложки на всяка равна повърхност, за да се придаде стил и фун�

Scroll